Bomboanele Raffaello sunt unele dintre cele mai indragite dulciuri. Crema din interior e delicioasa, iar migdala din mijloc si invelisul de nuca de cocos ii dau o savoare senzationala.

Deoarece bomboanele Raffaello sunt destul de scumpe, azi va prezentam reteta facuta in casa, scrie bucatarianoastra.online.

Ingrediente pentru 70 de bucati:

– 200 ml lapte condensat

– 200 g unt

– 200 g fulgi de cocos

– 1 cana migdale

– 2 plicuri zahar vanilat

Mod de preparare

Zdrobim cu o furculita untul la temperatura camerei, apoi amestecam cu laptele condensat si adaugam vanilia si 100 g fulgi de cocos.

Amestecam bine, pana obtinem o compozitie cremoasa, apoi o punem la frigider pentru o zi. Scoatem a doua zi din frigider si formam bilute din aceasta compozitie, cu o lingura luam din crema si cu ajutorul unui cutit luam crema de pe lingura si formam bilutele.

In mijlocul fiercarei bilute punem cate o migdala. Bilutele Raffaello astfel formate le tavalim prin nuca de cocos ramasa (100 g) si le punem pe un platou, apoi le lasam la frigider.

Bomboanele Raffaello se servesc reci, deoarece la temperatura camerei se topesc. Pofta buna!

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *