In zona Tibetului se spune ca sufletul poate sa se reincarneze de 9 ori. Fiecare reincarnare, indiferent ce viata a avut anterior, ii pune anumite incercari karmice, care vizeaza caracterul, sanatatea, relatiile si tipul de activitati.

Reincarnandu-se inca o data, sufletul ii aduce omului incercari speciale, probleme karmice, scrie virale.ro. Cu ajutorul atrologiei Mewa, care se bazeaza pe un sistem de 9 numere, fiecare numar indica a cata oara sufletul s-a reincarnat, scrie romaniamatinal.ro.

Mewa indica, de asemenea, ce incercari il asteapta in noua viata pe Pamant. Sa stabilesti care este Mewa ta este foarte simplu – alege din tabelul de mai jos anul in care te-ai nascut, iar in dreapta lui este indicat Mewa corespunzatoare.

Mewa 1

Ai un caracter nelinistit si pesimist, nu prea ambitios. Te poti adapta oricarei situatii. La exterior esti deschisa si prietenoasa, insa in interior – incapatanata. Ai avut o copilarie dificila.

Probleme cu rinichii, vezica urinara si sistemul reproductiv. Tendinta depresiva si schimbari bruste de dispozitie. Esti posesiva, nu prea romantica si ai nevoie permanenta de iubire. Karma iti atrage o existenta mediocra si modesta. Cand lucrezi ai nevoie de liniste si timp pentru a medita, planifica si analiza. Ai succes in activitatile legate de apa.

Mewa 2

Caracter prietenos, dar nici ambitios. O mentalitate traditionala, fara initiativa, obsedata de detalii. Un angajat minunat in serviciul celorlalti. Cea mai buna varsta este intre 45-47 de ani. Statul fizic obosit, karmice sunt bolile intestinale, de piele, de sange si cele legate de spate.

In dragoste, esti foarte atent la partenerul sau, mai mult emotional decat inteligent. In viata, nici saraca si nici bogata. Ocupatia cea mai buna pentru tine este legata de public, lucrul cu oamenii, precum si munca legata de natura sau agricultura.

Мewa 3

Caracter ind3p3nd3nt, optimist si tanar. Te maturizezi devreme. Sociabil si vorbaret. O minte pozitiva si increzatoare in sine, dar intoleranta si incapatanata, care nu este inclinata sa accepte circumstantele. Varsta cea mai buna este de 34-38 ani. Traieste cu ziua de azi, cu multe suisuri si coborasuri.

Din punct de vedere fizic esti puternica si activa, dar probabil te vei confrunta cu probleme mentale si nervoase, cu picioare slabe. Cheltuiesti rapid tot ce castigi. Activitatile perfecte sunt din acele sfere in care este posibila exprimarea de sine: muzician, profesor, scriitor, munca activa in cooperare cu ceilalti.

Mewa 4

Persoana obisnuita. Indecisa si slaba, instabila, dar simpla, buna de la natura si usor de ranit. Cea mai buna varsta este pana la 38 de ani. Constructie slaba, frunte mare. Iritabilitate dimineata. Problemele karmice sunt legate de intestine si sistemul respirator, susceptibilitate la epidemii.

Maturizare timpurie, atractivitate fizica. Dificultati in stabilirea relatiilor de durata. Vor exista probleme cu crearea familiei. Pierderi rapide de chitante regulate. Poti fi usor jefuit. Locul de munca perfect este legat de comunicare, relatii publice, festivitati, productie si comert cu lana.

Меwa 5

Omul extremelor: foarte bun sau foarte rau. Ambitioasa sau lenesa, m0rala sau depravata etc. Varsta critica de 42 de ani, in acest moment viata se imbunatateste. Un instinct extrem de inalt de auto-conservare. Puternica fizica, cu rezistenta buna. Ca predispozitie karmica – un intestin sensibil, tum0ri si febra, hipertensiune si probleme legate de sange.

Nevoie puternica de iubire, pasiune, predispozitie de a domina. Ghinion, dar reusesti sa recuperezi pierderile. O d3p3nd3nta dezastruoasa de jocurile de noroc, care au dus la pierderi si la ruinare. Este preferabil jobul care iti ofera o pozitie inalta pentru cei sinceri si intelepti, si daca nu esti ambitioasa, atunci jobul este mai simpla.

Мewa 6

Natura imediata, intuitiva. Spirituala, activa. Un lider nascut. Spirit militar si obiective inalte. Frica de esec. Varsta favorabila este de aproximativ 40 de ani. Un corp subtire sau unghiular.

Predispozitia la suprasolicitare, excitare nervoasa si febra, dureri de cap si ameteala. Plamanii, inima si oasele slabe. In dragoste predomina dorinta de cucerire si de dominatie. Un finantator calificat si curajos. Ocupatia dorita este legata de management, jurisprudenta, domeniul de studiu si pozitia de cleric.

Меwa 7

Esti optimista. Un vorbitor frumos. Tendinta de a manipula oamenii si manifestarile externe. Suparata cand nu esti observata. O minte vie, atenta la detalii. Cauti fericirea si libertatea. Stabilitate dupa 40 de ani.

Nu obtii multe daca te izolezi pentru ca iti lipseste perseverenta. Probleme cu stomacul, abdomenul, probleme renale si genitale. In dragoste, atractiva si senzuala. Cauti o dragoste nascuta de libertate. Alegerea unui partener este foarte importanta. Banii sunt castigati pentru a fi cheltuiti. Norocul nu este urias. Esti un bun vorbitor, profesor, predicator si comerciant.

Мewa 8

Caracterul incapatanat si increzator in sine. Opiniile tale nu sunt usor de schimbat. Minte conservatoare, iti impui punctul de vedere asupra celorlalti. Calma la exterior, puternica pe plan intern. Un lup singuratic cu inaltime mare.

Un corp mare, puternic si sanatos. Probleme nervoase, stagnare in spate si umeri, ateroscleroza, constipatie cronica, hipocondrie. Esti loiala si credincioasa cand creezi o familie. Prosperitate timpurie, atasamentul la bani si dorinta de a investi. Sunt necesare pozitii stabile unde este necesara fiabilitatea.

Mewa 9

Orientata spre exterior, senzuala si emotionala. Adesea, duci o viata geniala, dar inutila. Impulsiva si intoleranta. Prea critica, deoarece astepti prea mult de la altii. Adesea schimbi conexiunile. Un idealist care dispretuieste lucrurile materiale. Este favorabila varsta medie, apoi deteriorarea nivelului de trai. Constructie medie, puternica, flexibila.

Tulburari nervoase, insomnie, boli de inima si de ochi. Atractiva si plina de dragoste intr-o relatie. Geloasa si posesiva. Ai foarte mare nevoie de bani, dar nu esti suficient de perseverenta. Norocul nu este mare, nici bogat si nici sarac. Ocupatie preferata: artist, diplomat, actor, scriitor.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *