Poti trai mult sau poti trai bine. Ingrijirea corespunzatoare inseamna sa traiesti mult si bine. Nu e niciodata prea tarziu sa incep sa-ti schimbi stilul de viata pentru o batranete buna, asa ca iata ce poti face.

Bea multe lichide

Hidratarea este cea mai buna arma a ta si poate face minuni cu corpul tau. Pilelea devine mai radianta si curata, parul stralucitor si puternic, iar chipul tau luminos.

Mananca sanatos si variat

Alimentatia ta trebuie sa cuprinda cate putin din fiecare. Ai nevoie de fructe si legume, de cereale, de carne si lactate. Practic e un curcubeu plin cu vitamine si nutrienti. Nu face rabat de la nimic.

Nu manca in exces

Putin din fiecare inseamna ca meniul tau trebuie sa fie variat, dar nu mare. O masa nu trebuie sa le includa pe toate, ai toata ziua la dispozitie sa le consumi in ritmul tau, dar fara sa o dai in exterme.

Dormi minim opt ore

Somnul te ajuta sa te refaci, e perioada in care corpul tau se odihneste si se repara. Daca nu-i acorzi suficient timp sa faca asta, calitatea vietii va scadea.

Fa exercitii

Orice poate fi un exercitiu atata timp cat nu iti petreci toata ziua stand jos. Iesi la o plimbare, planteaza niste flori, viziteaza-ti familia si prietenii. Orice care sa te mentina activ si departe de un stil de viata sedentar.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *