Ingerii sunt una dintre cele mai puternice si divine creatii care umbla pe acest pamant. Sunt facute de lumina si acea lumina este sufletul lor curat. Ingerii din jurul nostru ne ofera tot timpul indrumari in problemele vietii noastre si ne imbunatatesc spiritualitatea.

Cand natura divina vrea sa ne dam seama de prezenta ingerilor din jur, vedem semne angelice si atunci este nevoie sa intelegem indicii pentru a actiona conform instructiunilor divine, scrie wawlist.com.

Semnele prezentei ingerilor sunt continuu aruncate in jurul nostru pentru a transmite mesaje pe care ei le au pentru noi.Aceste semne au fost raportate de ani si ani de la multi credinciosi diferiti. Parcurgeti aceasta lista de mai jos pentru a afla cum sa va dati seama cand sunteti vizitati de ingerul vostru pazitor.

Este posibil sa nu fiti credincios in acest moment, dar identificarea acestor semne in viata de zi cu zi va poate ajuta doar sa gasiti un raspuns sau doua pe care le-ati cautat.

Visele sunt adesea considerate ferestrele catre suflet, dar pot indica, de asemenea, ca ingerul tau pazitor este in apropiere.Credinciosii spun ca un inger pazitor va poate vizita intr-un vis pentru a va anunta ca va vegheaza.Acestia pot incerca sa transmita un fel de mesaj sau pot pur si simplu sa va linisteasca despre prezenta lor.

Daca observi o lumina stralucitoare sau o unda ciudata colorata, ai putea crede ca ochii tai joaca trucuri asupra ta.Cu toate acestea, multi sustin ca aceste lumini unice sunt un semn ca ingerul tau pazitor este alaturi.

Daca nu puteti explica un miros neasteptat de placut, poate fi un semn ca un inger pazitor este in apropiere.Credinciosii spun ca aceste mirosuri dulci pot fi pur si simplu calea ingerului tau de a se apropia de tine, pentru a te anunta ca este alaturi de tine. Mirosurile pot lua forma de mancare delicioasa, flori aromate sau un parfum placut pe care cineva drag obisnuia sa-l poarte.

Atunci cand gasesti pene albe.O pana alba iti poate traversa calea intr-o locatie extrem de putin probabila si se spune ca ajunge in momentele in care ai cel mai mare nevoie. Credinciosii spun ca acest semn de inger este modalitatea de a va anunta ca sunt cu voi si ca nu sunteti singuri.

In copilarie, este posibil sa fi petrecut timp intins pe spate, privind fix norii. Dar unii sustin ca exista anumite forme de nor care pot fi semne ale ingerului tau pazitor.Acesti nori de inger ar putea lua forma literala a unui inger. Dar pot aparea si in forme placute, cum ar fi inimile sau in simboluri deosebit de semnificative sau personale pentru tine.

Uneori simti ca nu esti singur.Toata lumea a experimentat senzatia ca nu sunt singuri la un moment dat sau altul. Acesta ar putea fi doar un al saselea sens, sau ar putea fi ridicarea firelor de par de pe ceafa.Multi credinciosi pot simti cand ingerul lor pazitor este cu ei. Ei spun ca stiu ca altcineva este prezent, chiar daca camera poate parea complet goala.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *