Astrologul Camelia Patrascanu ne prezinta, in cele ce urmeaza, horoscopul pentru saptamana 23-29 septembrie 2019.

Sa vedem ce ne asteapta saptamana aceasta, din punct de vedere astral:

BERBEC – Berbecii au scrupule, sunt foarte meticulosi si acorda o atentie speciala la felul in care comunica. Pot avea parte de o experienta a carei reactie ar fi bine sa fie ambalata cu tact si diplomatie. O noua etapa poate incepe in viata lor, scrie antena3.ro

TAUR – Taurii au parte de multa munca si iti dedica toata energia si atentia asupra acestui aspect. Cu siguranta au un proiect important in responsabilitatea lor. Miercuri, joi si vineri au idei creative, idei inovative. Se gandesc si in weekend la treaba.

GEMENI – Gemenii penduleaza intre familie, axare pe propria persoana, sanatatea si distractie, prieteni si expriente inedite. Gemenii se pot bucura de energia lor si pot gasi un hobby, o pasiune in munca, ceva care ii pasioneaza la modul real.

RAC – Racii au parte de o saptamana tensionata si poate din aceasta cauza pot deveni foarte sensibili. Debutul sapamanii ii poate face un pic prea sensibili si ii poate determina sa analizeze lucrurile prea in amanunt. Totul e exagerat. Sunt usor de jignit de ranit si meteosensibili.

LEU – Leii au o sapatama buna in care se simt intr-o forma de zile mari. Au energie si se mobilieaza foarte bine pentru a-si indeplini obiectivele. Leii pot face bani din alte surse decat cele standard. Pot intreprinde o calatorie care sa le largeasca orizonturile.

FECIOARA -Feciorele sunt dezamagite luni si acest necaz poate veni de la cineva apropiat, un prieten sau cineva din familie. Au parte de pr0vocari la munca si reusesc sa faca fata cu brio. De altfel, reusesc sa faca si bani.

BALANTA – Balantele au un confl1ct la inceput de saptamana. Balantele stiu de ce si cui. Miercuri si joi pot explica ce nu s-a inteles luni.E loc de distractie si idei creative pe tot parcrusul saptamanii. cand se vor face remarcati de ceilalti.

SCORPION – Scorpionii au luni o lipsa de orizont si nu sunt siguri ca isi ating obiectivul. Iti revin imediat dupa in celelalte zile. Reusesc sa aiba succes, iar sambata ies dintr-o incurcatura si se relanseaza.

SAGETATOR – Sagetatorii fie au problema financiara sau de dispozitie, asa ca nu le cereti bani sagetatorilor ca vor refuza categoric Au parte de o autoritate profesionala ridicata si sunt apreciati la locul de munca, asa ca nu au voie sa fie lensi. O iubire poate veni pe parcursul saptamanii.

CAPRICORN – Capricornii au tensiuni in relatie sau la locul de munca. Pot regla lucurile pe amble planuri in aceasta saptamana. Au zile fabuloase mai ales in relatia cu autoritatile si le este recunoscuta calitatea profesionala. Pot accede la o functie inalta.

VARSATOR – Varsatorii trebuie sa-si infranga lipsa de cooperare profesionala. Au zile minunate si ei sunt cei care bat toba si arata cat sunt de grozavi. Pot face impreise si deschid multe usi cu farmecul lor.

PESTI – Pestii au nevoie de tandrete si iubire in aceasta saptamana. Incearca sa-si demostreze utilitatea si vor sa-si aduca partenerii aproape de ei. Sunt in general concentrati pe relatie. Multe discutii c0njugale le aduce o reconfigurare a relatiei.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *