Pe cat de expusa este familia sa, atat sotul, cat si cele doua fiice, pe atat de discreta si retrasa este Maria Basescu. Preferand intotdeauna tacerea, sotia lui Traian Basescu a impresionat prin eleganta. Ajunsa acum la 68 de ani, Maria arata in continuare bine si este bunica cu norma intreaga.

Maria Basescu s-a aflat in atentia presei pe tot parcursul celor doua mandate ale lui Traian Basescu, insa intotdeauna a preferat sa traiasca in umbra omului politic. In cei zece ani in care sotul ei a fost Presedinte al Romaniei, Maria Basescu a fost o Prima Doamna eleganta si extrem de discreta, care a refuzat sa acorde prea multe interviuri, scrie viva.ro.

Aceasta s-a rezumat la a fi o prezenta cocheta, tot mai rar vazuta in public si fotografiata dupa ce a iesit din lumina reflectoarelor.

Maria Basescu, care este casnica de la varsta de 29 de ani, are, insa, cu ce-si umple timpul la aproape 70 de ani. Femeia este bunica cu norma intreaga si un real suport pentru fiicele sale, Ioana si Elena, ambele mame. Maria petrece foarte mult timp cu cei trei copii ai Elenei, Sofia, Traian Jr si micuta Anastasia, dar si cu baietelul Ioanei, Radu, nascut in 2014.

Trecutul nestiut al sotiei lui Traian Basescu. Maria Basescu a lucrat in Turism

Chiar daca Maria Basescu este cunoscuta ca femeia din spatele lui Traian Basescu, care nu activeaza in vreun domeniu, in tinerete a lucrat in turism. ”Sunt casnica. Nu am fost asa dintotdeauna. Cand m-a cunoscut sotul meu lucram in turism, pe Litoral. Si imi placea foarte mult, pentru ca totdeauna mi-a placut societatea, oamenii. Sa fie multi oameni in jurul meu. Mai tarziu am ajuns inchisa intre patru pereti. Am stat foarte mult singura. Regret ca n-am mai putut lucra. V-am spus, imi placea compania, agitatia”, marturisea Maria Basescu intr-un interviu, in urma cu mai multi ani.

 

 

 

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *