Vei afla multe despre viața ta …

Cine nu vrea să fie fericit? Dar de unde știi ce trebuie schimbat în viață, ce probleme pot fi rezolvate pentru a găsi în final armonie și bucurie?

Alege unul dintre simbolurile alch1mice și află multe despre viața ta.

1. Leu

Leul simbolizează Soarele și tu nu numai că poți, ci și trebuie să-ți poruncești soarta.

Dacă ai ales leul, atunci cel mai probabil ar trebui să te îndepărtezi de ceea ce a fost construit, până acum, în viața ta. Firește, îmi pare rău pentru timpul și efortul petrecut, dar vrem să fim fericiți, nu?

Leul simbolizează soarele, care este principala sursă de putere. Și, prin urmare, acest semn domină. Leul decide cum și unde să meargă.

Ai făcut totul pentru a construi viața pe care o trăiești acum, dar toate acestea nu ut deloc reale. Neștiind acest lucru, Leii sunt prinși în exercitarea îndatoririlor.

Îți poți imagina un Leu puternic și voincios prins în captivitate? Așa este: devine insuportabil. Așa că este timpul să te întrebi dacă ar trebui să încerci altfel. Un alt mod de viață …

2. Claepsidra

Clepsidra este un simbol al inevitabilității trecerii timpului.

Dacă ai ales clepsidra, probabil te simți blocat într-o capcană a timpului. Timpul s-a oprit și a înghețat în trecut, din cauza experientelor dureroase. Prin urmare, există sentimentul că te în3ci încet, dar sigur, și mergi către adâncuri. Nu a forță pentru a lupta și a încerca să ieși la suprafață.

Nu mai rămâne decât să te aștepți la inevitabil. După cum se spune în astfel de cazuri: „Orice s-ar întâmpla până la urmă, nimic nu se va schimba”.

Vârsta și îmbătrânirea sunt o parte firească a vieții fiecărei persoane. În această situație, toți suntem la fel: ne naștem, creștem, ne stingem … Dar acestea nu sunt lucrurile de care să le fie frică. Nicio persoană din lume nu a reușit să rămână pentru totdeauna tânără sau să nu se stinga.

Deci, ce rost are să îți faci griji în acest sens sau să renunți la anumite oportunități de viață?

Reconciliază-te cu timpul. Reconciliază-te cu trecutul tău. În cele din urmă, tocmai trecutul te-a făcut să fii ceea ce ești astăzi. Și, crede-mă, ești deja mult mai puternic decât ai fost ieri.

De la înălțimea înțelepciunii de astăzi, ia decizii complet diferite, îndrăznește. Nu te teme!

Trăiește în prezent, nu din amintirile și regretele din trecut. Ești atotputernic. Iar timpul este prietenul tău, nu dușmanul tău.

3. Luna

Potențialul Lunii este asociat cu emoțiile și adevărurile ascunse.

Dacă alegi semnul Lunii, acesta este un semn sigur că inima ta este un adevărat câmp de luptă. Ceva foarte puternic și adânc în interiorul tău te ține treaz noaptea. Te trezești și inima ți se frânge de durere.

Spiritul tău trebuie să își găsească pacea și liniștea. Și singura cale este să îți deschizi toate emoțiile ascunse și suprimate către lumina soarelui, să le recunoști existența.

Acceptarea este începutul unei schimbări în viața ta. Întunericul este ceea ce dă temerilor o astfel de putere.

Învață să nu îți fie frică să îți exprimi emoțiile. Atunci când sunt deschise și nu sunt suprimate, nu ne pot răni sau influența în niciun fel.

4. Cheia

Cheia este asociată cu înțelegerea destinului nostru, conștientizarea modului de viață.

Dacă a ales acest simbol, atunci spiritul tu caută cu disperare răspunsuri la întrebări care îl îngrijorează și îl chinuiesc.

Calea pe care o parcurgi duce la mai multe întrebări decât răspunsuri. Mai mult, începi să te îndoiești chiar și de acele lucruri care erau considerate anterior incontestabile.

Nu înțelegi unde să cauți răspunsuri.

A sosit momentul adevărului, care ar trebui să strălucească ca soarele la prânz. Cheia este un simbol al unei mari dorințe de a te apropia de ea, deschide în sfârșit porțile altor regate și a altor căi!

Mai mult, cheia este și întruchiparea forței spiritului tău, care va ajuta la extinderea sferei de viață. Simte-te liber să te deschizi la emoții, indiciu este deja aproape. Sub piatră apa nu curge!

Găsește o modalitate de a călători. Pe drum, vei întâlni o varietate de oameni, vei auzi mii de povești. Nu îți fie frică de aventuri și noi descoperiri. Ele sunt cheia cunoașterii adevărului.

5. Mâna lui Hamsa

Semn alch1mic asociat cu protecția împotriva forțelor întunecate.

Dacă aț ales mâna lui Hamsa, atunci este posibil să fii o țintă pentru magia întunecată. Spiritul tău tânjește după libertate. Este posibil să fi început deja să observi semnale care te avertizează în acest sens.

Mai mult, Mâna lui Hamsa înseamnă că libertatea, chiar și în cele mai întunecate vremur1lor, depinde în totalitate de noi. Totul este în mâinile noastre.

Dacă ești prins, nimeni nu te va ajuta și nu te va scoate. Pentru a rezolva această problemă, ar trebui să accepți și să ierți toate greșelile și punctele slabe. Acest lucru îi va oferi spiritului tău Iubirea de care are nevoie atât de mult.

Este obosit de necredința ta și de îndoielile tale constante.

Iubește-te pe tine însuți și puterea ta se va întoarce.

Acum poți face orice, fă-ți timp pentru a te relaxa și a-ți reumple rezervele de energie.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *