Sunt ani buni de cand Mirela Vaida lucreaza in televiziune si, chiar daca o vreme s-a retras pentru a se dedica vietii de familie, toamna aceasta revine, la carma ‘Acces Direct’. Nimeni nu mai stie cum arata vedeta in urma cu circa 15 ani, iata imagini nestiute de atunci.

 

 

 

 

Mirela Vaida este una dintre cele mai populare vedete de televiziune, iar popularitatea sa nu a scazut nici in pauzele dedicate cresterii copiilor sai. Vedeta are trei copii: o fetita, Carla (patru ani), un baietel, Vladimir, de aproape trei ani, iar anul acesta in aprilie a adus pe lume inca un baietel, Tudor Stefan scrie viva.ro.

Mirela Vaida nu a uitat nicio secunda televiziunea, mai ales ca este o pasiune veche de aproape 15 ani. Desi prima sa aparitie tv, la un post local din Iasi, a avut loc pe vremea cand era inca la liceu, in clasa a XI-a, ca moderator a debutat in 2004, alaturi de la fel de cunoscutul Cosmin Selesi.

‘Mi-am adus aminte cum au fost inceputurile, cate emisiuni folclorice am prezentat, cum am evoluat fiecare. Am inceput prin a prezenta un matinal de folclor cu Cosmin Selesi, in 2004, la Favorit TV, apoi o emisiune de seara, vinerea, cu multa voie buna, alaturi de Gelu Voicu. Nici nu stiu cum au trecut anii’, a remem0rat Mirela Vaida in urma cu doi ani pe blogul personal.

La debutul in televiziune, vedeta care a devenit populara ulterior prezentand emisiunea ‘Mireasa pentru fiul meu’ avea o preferinta pentru parul carliontat.

Mirela Vaida revine in televiziune, la Acces Direct’

Dupa ce o buna bucata de vreme a stat departe delumina reflectoarelor, Mirela Vaida se intoarce la pasiunea sa, televiziunea. Si nu oricum, ci la carma ‘Acces Direct’, preluand stafeta de la Simona Gherghe. ‘Exact de azi intr-o saptamana ne intoarcem! Ma intorc intr-o redactie in plina forfota, intr-o echipa puternica, la un format cu vechime si subiecte fierbinti, sociale, mondene, la un format care a tinut, de-a lungul anilor, milioane de telespectatori in fata televizorului. Ma intorc la Acces Direct, in direct, in fiecare zi, de la ora 17:00, pentru a discuta, a comenta, a diseca fiecare stire importanta, fiecare eveniment, fiecare emotie in parte! Intr-un format nou, fresh, dinamic, intr-o haina noua, cu noi pr0vocari. Abia astept reintalnirea cu telespectatorii fideli ai emisiunii, cu multa energie, dinamica, entuziasm si mult chef de munca’, a anuntat Mirela Vaida.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *