Ascultă-ți intuiția, alege un cal și apoi citește ce înseamnă alegerea ta.

Unele teste evaluează o persoană, altele profunzimea cunoștințelor în anumite domenii, iar altele … prezic viitorul unei persoane.

Cele opt fotografii ale cailor prezentate mai jos au fost selectate special, astfel încât, cu ajutorul testului, să putem atribui subiectului unul dintre cele opt tipuri de personalitate diferite.

Ascultă-ți intuiția și apoi citește ce înseamnă alegerea ta.

Dacă ai ales calul numărul 1, atunci ești în căutarea liniștii și confortului, dar vezi un fel de obstacol în fața ta. Știi exact ce vrei, dar înțelegi că, fără efort, nu se poate realiza acest lucru.

Acum este momentul perfect pentru a depăși dificultățile. De ce să pleci? Da, problema poate părea intimidantă, dar cu cât aștepți mai mult, cu atât ești mai nervos și mai departe de atingerea obiectivului tău.

De fapt, nu știi cât de dificilă va fi bătălia și de multe ori lucrurile nu sunt atât de înfricoșătoare pe cât arată. Acționează!
Dacă ai ales calul numărul 2, atunci ești atras de tot ceea ce este frumos și estetic. Îți plac lucrurile frumoase. Cel mai probabil, oamenii îți cer deseori părerea, în special în problemele legate de gust.

Îți place să trăiești frumos, dar te-ai gândit vreodată că uneori îi îndepărtezi pe alții de tine? Trăiești cu convingeri puternice despre cum ar trebui să meargă lucrurile. Nu este nimic în neregulă, dar alții pot simți că ești prea critic. Și dacă nu depui un efort pentru a le arăta contrariul, atunci conexiunea puternică dintre voi va fi ruptă.

Dacă ai ales calul numărul 3, înseamnă o dragoste a traiului de calitate. Apreciezi ordinea, eleganța, exactitatea, bunele maniere și decența. Acestea sunt calități minunate și, prin urmare, oamenii te consideră demn de respect. Încearcă doar să nu pari prea „aspru”.

Arată curaj – uneori încălcând regulile. Doar nu face nimic care ar putea răni o altă persoană. Simți cât de frumos este să „eliberezi pedala de frână?” și să îți extinzi orizonturile? Acest lucru nu numai că te va înveseli, dar va deschide și uși pentru tine, care au fost încuiate cu mult timp în urmă.
Dacă ai ales calul numărul 4, cel mai probabil, cauți o oportunitate de a deveni mai liber în acțiunile tale și de a pierde excesul în greutate. S-ar putea ca recent să fi fost copleșit de probleme (de muncă, sociale sau financiare), iar acum vrei să te eliberezi.

O pauză scurtă va avea doar un efect scurt, iar încercările de evadare vor duce la epuizare. În loc să te ascunzi de lucruri care te deprimă, adună-ți puterea și înfruntă-ți probleme. Nu le evita, concentrează-te asupra deciziei.

Dacă ai ales calul numărul 5, acesta vorbește despre bunătate, calm și grijă. Datorită tendinței tale înnăscute de empatie, oamenii au încredere în tine.

Alegerea acestei imagini specifice indică o decizie subconștientă de a accepta ceea ce necesită ajutorul și confortul tău. Probabil că cineva depinde foarte mult de tine (prieten, rudă sau partener).

Grija pentru o altă persoană îți oferă plăcere. Principalul lucru – nu uita să ai grijă de tine. Cert este că pentru a ajuta alți oameni, ai tendința de a împinge propriile nevoi pe fu-ndal.
Dacă ai ales calul numărul 6. Apusul de soare simbolizează sfârșitul, prin urmare, ai ajuns la punctul în care ceva se termină. Ceva din viața ta cântărește greu asupra ta, provocând o dorință puternică de a calma stresul și de a petrece ceva timp în pace și liniște.

Din fericire, mai devreme sau mai târziu, totul se încheie. Aceasta este o perioadă dificilă, dar va trece și ea. Totuși, pentru aceasta va trebui să depuni în mod conștient anumite eforturi.
Doar nu renunța. Ia inițiativa și du lucrurile la bun sfârșit.
Dacă ai ales calul numărul 7, vorbește despre o dragoste de divertisment și lucruri neobișnuite.

Îți plac um0rul, gândirea pozitivă și râsul. Aceasta este o caracteristică excelentă și atrage oamenii către tine. Doar fii atent la detalii. A fi optimist și a iubi să râzi este bine, principalul lucru este să nu pierzi legătura cu lumea reală.

Rămâi pozitiv și nu uita că orice situație trebuie evaluată din unghiuri diferite. Dacă trebuie să iei o decizie importantă, ia-ți suficient timp pentru a o repeta.

Având în vedere dragostea ta de divertisment, poți părea nerăbdător și, prin urmare, îi îndepărtezi pe ceilalți de tine.

Dacă ai ales calul numărul 8, arăți că dorești să preiei controlul asupra unei situații confuze.

Ți se pare că nu mai ai controlul asupra vieții tale? Ai un copil obraznic, o datorie mare sau un șef ilogic? Încerci să ignori totul?

Din păcate, pe termen lung, această metodă nu va da rezultatele dorite. Poți amâna soluția la această problemă până mai târziu, dar nu va pleca nicăieri.

În loc să te ascunzi de o problemă, privește-o în ochi. Dacă motivul apariției ei este o altă persoană, nu o forța să se adapteze nevoilor tale. Găsește o soluție care să se potrivească ambelor părți.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *