Inceteaza sa mai alergi tu in permanenta dupa partenerul tau si sa-i conferi astfel putere! Daca nu esti fericita in relatie si nici satisfacuta cu cantitatea minima de atentie si afectiune pe care ti le acorda, atunci mai bine paraseste aceasta relatie!

Inceteaza sa mai alergi tu dupa el! Pentru ca iti faci rau singura!

Nu-i permite sa scape prea usor si sa creada ca este in regula sa nu depuna nici un efort si totusi relatia voastra sa se mentina pe linia de plutire datorita eforturilor tale unilaterale, scrie elle.ro.

Asa ca nu face asta! Nu-i accepta jocul! Daca ramai in continuare cu el, ii transmiti practic ca nu-ti cunosti valoarea si ca accepti sa fii tratata prost. In plus, daca alergi tu dupa el, asta il va transforma intr-un lenes, care nu se va mai deranja sa-ti trimita mesaje si sa faca planuri care sa te includa. Nu te va mai „vana” el pe tine, pentru ca tu faci deja asta cu el. Asa ca nu usura lucrurile!

In plus, cu cat vei alerga mai mult dupa el cu atat vei aduna mai multe resentimente. La inceput, te vei gandi ca esti norocoasa pentru ca este prezent in viata ta, dar aceasta nu este decat o etapa care se va sfarsi mai repede decat crezi si il vei uri pentru fiecare mesaj ignorat sau pentru fiecare apel la care nu a raspuns. Il vei uri pentru fiecare intalnire pe care o anuleaza si pentru ca are tupeul sa se comporte ca si cum nimic nu s-a intamplat, mai ales dupa tot ce ai facut pentru el.

Intr-o zi iti vei da seama ca pur si simplu ai obosit. Ca lupta de una singura pentru aceasta relatie te-a epuizat emotional: tot atunci iti vei da seama ca aceasta dinamica nu e deloc corecta pentru tine si ca, ramanand intr-o relatie nesanatoasa, ti-ai facut tu insati foarte mult rau.

Pentru ca, in final, la asta se ajunge: atunci cand alergi tu dupa el, cand creezi tu toate oportunitatile pentru intalniri si interactiuni in doi, cand ii netezesti calea si elimini orice asperitate din relatie, vei sfarsi cu inima franta. Te vei intreba constant de ce esti singura care depune efort pentru ca totul sa iasa bine, mereu, iar el nu tine minte nici macar ziua ta de nastere.

Alergand dupa el, ii transmiti subtil ca te poate respinge si refuza oricand, ca poate disparea cand are chef si este convenabil pentru el, dar si ca se poate intoarce ca si cum nimic nu s-a intamplat. Pentru ca stie ca te va gasi tot acolo, mereu disponibila si dispusa sa-l primesti inapoi. In schimb, tu te intrebi mereu daca nu cumva esti aia parasita sau daca n-are de gand sa te paraseasca pentru altcineva, intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat.

Asa ca nu mai face asta! Si, mai ales, nu te (mai) minti ca faci asta in numele dragostei! Pentru ca asta nu este, de fapt, dragoste: este o relatie de legatura afectiva, pe care el o exploteaza in beneficiul propriu si evident in detrimentul tau. Prin urmare, nu mai fi singura care incearca.

Paraseste aceasta relatie toxica si gaseste pe cineva care sa te iubeasca si sa investeasca in relatie o cantitate de efort egala cu a ta. O iubire autentica si sanatoasa se traduce prin incredere reciproca, respect, compromis de ambele parti si de dorinta de a functiona impreuna ca o echipa.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *