Nu este adevarat ca nativii din Zodia Rac dau mereu inapoi. Poate doar in fata grosolaniei si a rautatii gratuite.

Relatiile, viata profesionala, dragostea si casnicia sunt influentate de trasaturile lor dominante. Afla totul despre aceasta zodie, scrie avantaje.ro.

Principalele repere legate de zodia Rac:

Planeta guvernatoare pentru cei din zodia Rac: Luna

Elementul esential pentru cei din zodia Rac: Apa

Piatra pretioasa reprezentativa pentru cei din zodia Rac: perla

Metalul reprezentativ pentru cei din zodia Rac: argintul

Culoarea caracteristica pentru cei din zodia Rac: argintiu, alb

Ziua favorabila pentru zodia Rac: luni

Numere norocoase pentru zodia Rac: 2, 3, 7

Ce personalitate au cei din zodia Rac?

Persoanele nascute in zodia Rac sunt cele mai vulnerabile din tot zodiacul. Trasaturile acestora se circumscriu sensibilitatii. Cei care s-au nascut in zodia Rac sunt:

romantici si emotivi;

receptivi la problemele celorlalti;

oscilanti intre intre expansiune si inchidere in sine;

blanzi si impaciuitori;

prudenti;

devotati si statornici;

talentati in activitatile artistice si manuale.

Femeia nascuta in Zodia Rac manifesta in plus:

o doza certa de d3p3nd3nta;

un talent deosebit in toate activitatile gospodaresti;

cochetarie si preocupare permanenta pentru infatisarea ei;

slabiciune pentru bijuterii mai mult decat pentru haine sau incaltaminte.

Ce profilul profesional au persoanele nascute in zodia Rac?

inclinatiile artistice;

manualitate;

calm si diplomatie;

nonagresivitate;

rabdare si atentie pentru detalii.

Nativul din zodia Rac exceleaza in lucrul migalos, de mare finete. Poate imbratisa o cariera in artele plastice, poate fi un excelent creator de bijuterii, un designer sau un decorator de interioare. Prelucrarea computerizata a imaginii i se potriveste, de asemenea. Poate fi un mecanic de exceptie. Meseriile devenite rare, inrudite cu arta – lutier, acordeor de instrumente muzicale – au mare nevoie de profesionisti cu finetea si rabdarea celor nascuti in zodia Rac. In organizarea muncii, este bine ca nativul Rac sa aiba o mare parte de lucru individual, pentru ca este putin probabil sa-si gaseasca coechipieri la fel de perfectionisti. Natura sa d3p3nd3nta si cu rezistenta redusa la stres il recomanda mai mult pentru pozitia de angajat si mai putin pentru cea de liber profesionist sau de intreprinzator.

Femeia nascuta in zodia Rac are, in plus, o abilitate exceptionala in comunicarea cu cei mici, de aceea i se potrivesc profesiile legate de cresterea si educarea copiilor mici. Are mana usoara si multa empatie, ceea ce o recomanda pentru profesiile din asistenta sanitara.

Cum stau la capitolul dragoste si casnicie cei nascuti in zodia Rac?

Persoanele nascute in zodia Rac au nevoie de siguranta si ofera, la randul lor, stabilitate.

Barbatul din zodia Rac

Este mai degraba un pastrator al traditiei in viata de cuplu si de familie, ceea ce nu inseamna ca isi tine partenera la respect sau o brutalizeaza in vreun fel – dimpotriva, o ocroteste si o menajeaza, luandu-i cu placere poverile gospodaresti de pe umeri. Ii place sa o vada frumoasa si fericita. Trebuie, la randul lui, ocrotit, pentru ca sufera mult daca se simte neglijat sau tradat.

Femeia din zodia Rac

Este d3p3nd3nta de barbatul ei si nu este fericita decat in cuplu. Este pasionata de gospodarie cu tot ce inseamna ea si reuseste sa-si pastreze cochetaria in ciuda faptului ca tot timpul isi gaseste ceva de facut prin casa sau in jurul ei. Este o mama foarte iubitoare, dar exagerat de grijulie si sperioasa. Tinde sa-si copleseasca afectiv copiii – mai ales fiii – si sa le intarzie maturizarea si ind3p3nd3nta.

Ce probleme de sanatate pot avea nativii din zodia Rac?
Nativii din zodia Rac reactioneaza psihosomatic la stres. Oboseala cronica ii poate imbolnavi grav. Zona lor vulnerabila este stomacul, gastrita si ulcerul fiind afectiuni frecvent intalnite la Raci. Femeile manifesta deseori disfunctii ale glandelor endocrine, in special ale glandei tiroide. O atentie speciala trebuie sa acorde sanatatii sanilor, mai ales daca au in istoricul familiei astfel de afectiuni.

Zodia Rac este zodia celor mai sensibili si delicati dintre noi, zodia celor care au cea mai mare nevoie de afectiune si protectie.

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *