Perioada astrologica a zodiei Leului este cuprinsa intre 23 iulie si 22 august. Intre aceste date se strecoara o zi cu adevarat speciala, si anume 8 august.

Este a 8-a zi a lunii a 8-a si marcheaza deschiderea Portii Leului. Acest eveniment este important din mai multe motive. De mii de ani, astrologii au observat ca deschiderea portalului denumit Poarta Leului aduce un aflux de energie incredibil de puternic.

Acest eveniment nu ii marcheaza doar pe nativii Lei; fiecare dintre noi putem beneficia de pe urma acestei perioade de tranzitie.

Dar ce este de fapt Poarta Leului? Ce fel de energie aduce si cum o poti accesa?

Iata cele 4 detalii pe care trebuie neaparat sa le cunosti:

1 – Cifra 8

Din punct de vedere astrologic, cifra 8 are o importanta foarte mare. Iar in cazul acestui fenomen astrologic, cifra 8 se repeta, intrucat Poarta Leului se deschide in ziua a 8-a a lunii a 8-a.

8 este cifra echilibrului, aducand in armonie planul material cu cel imaterial.

Asadar, in ziua deschiderii Portii Leului, sunt de asteptat modificari semnificative in viata fiecaruia dintre noi, modificari aducatoare de pace si armonie. Fii receptiv la aceasta armonie, chiar daca presupune renuntarea la anumite lucruri. Imbratisarea acestei energii armonioase aduce un plus de coeziune in viata.

2 – Urmareste cerul

In preajma acestui eveniment astrologic remarcabil au loc mai multe fenomene important in galaxia noastra.

Cel mai evident este atractia stelei Sirius – cea mai luminoasa stea vizibila de pe Terra – catre Pamant. La apogeul aliniamentului ce se petrece in data de 8 august, Sirius se aliniaza perfect cu piramidele din Gizeh.

In Egipt, acest aliniament aduce abundenta, marcand cresterea nivelului apelor fluviului Nil.

In plus, energia stelei Sirius aduce iluminare spirituala celor receptivi, activand chakra celui de-al treilea ochi. Aceasta iluminare spirituala ne readuce aminte de faptul ca nu suntem doar fiinte ale universului, ci o parte integranta a universului in sine. Daca imbratisezi aceasta energie, vei accesa un sentiment puternic de conexiune si de apartenenta.

3 – Acceseaza puterea plexului solar

In momentul deschiderii Portii Leului, soarele intra in faza de combustie accelerata, fenomen oglindit fidel si de plexul solar al corpului uman.

Plexul solar este centrul energetic generator de forta, iar pe perioada deschiderii Portii Leului, acesta devine si mai puternic. Aceasta transformare pozitiva imbogateste si dezvolta considerabil planul constiintei si al constientizarii.

Observa cu atentie fluxul tau energetic din data de 8 august si incearca sa constientizezi adevaratul lui potential. Retine ca Poarta Leului este un fenomen aducator de echilibru, asa ca imbratiseaza cu incredere aceasta energie pozitiva primita.

4 – Concentreaza-ti atentia asupra viitorului

Poarta Leului ramane deschisa intre 8 si 14 august, dar asta nu inseamna ca beneficiile se opresc odata cu incheierea acestui fenomen astrologic.

Priveste toata aceasta perioada, si pe cea imediat urmatoare, ca pe un prilej grozav de a-ti recapata echilibrul interior, increderea de sine si energia vitala. Manifesta deschidere fata de aceasta energie astrala concentrandu-ti atentia si asupra evenimentelor din viitor, imbratisandu-le cu incredere si optimism!

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *