Printul Harry a dezvaluit ca isi doreste „maximum doi copii” cu Meghan Markle, in incercarea de a salva planeta.

Ducele  a facut aceasta declaratie in timpul unui interviu cu legendara ecologista Dr. Jane Goodall, in varsta de 85 de ani, ce va fi publicat in numarul de septembrie al revistei Vogue UK, editat de Meghan, scrie unica.ro.

Printul, in varsta de 34 de ani, a facut aceasta marturisire in timp ce discuta cu Goodall despre mediu si schimbarea climatului.

„Cred ca datorita oamenilor pe care i-am cunoscut si locurilor pe care am fost norocos sa le vizitez, intotdeauna am avut o legatura si o iubire aparte pentru natura. Vad lucrurile diferite acum, fara nicio indoiala. Intotdeauna am vrut sa incerc si sa ma asigur ca, chiar inainte de a avea copii sau de a spera sa am copii…”, a spus ducele. Printul Harry impreuna cu dr. Jane Goodall In acel moment, Dr. Goodall a spus repede ca spera ca tinerii parinti nu vor avea „prea multi” copii.

„Doi, maxim”, a replicat Harry, citat de The Mirror. „Dar intotdeauna m-am gandit: acest loc este imprumutat.

Si, cu siguranta, fiind asa inteligenti cum suntem, sau asa evoluati cum se presupune ca suntem, ar trebui sa fim capabilil sa lasam ceva mai bun pentru generatia urmatoare”, a completat Printul. Meghan Markle (37 ani) si Printul Harry au impreuna un fiu, Archie Harrison, ce s-a nascut in luna mai a acestui an.

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *