Cand cei care sunt buni in afaceri gresesc ceva, ei isi asuma responsabilitatea si incearca mereu sa invete cate ceva in domeniul in care activeaza, dar descopera si tu daca esti nascuta intr-una din zodiile facute pentru a fi antreprenori.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Motivul pentru care Capricornii sunt atat de buni antreprenori este ca sunt organizati si muncesc din greu pentru tot ceea ce au. Ei respecta intotdeauna termenele limita si daca primesc o sarcina nu asteapta niciodata „momentul potrivit” ca sa se apuce de ea, o fac si gata. Isi calculeaza fiecare miscare si intotdeauna gandesc inainte sa spuna ceva, dar au si un plan de rezerva, scrie sanatate.bzi.ro.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii au un talent inascut cand vine vorba de afaceri. Ei pur si simlu stiu cum sa vorbeasca cu oamenii pentru a-i convinge de ceva si nici macar nu trebuie sa minta. In plus, ei se simt foarte bine in acest mediu, insa chiar daca sunt multumiti cu rutina lor, tot trebuie sa mai faca din cand in cand si altceva, pentru ca altfel se plictisesc. Gemenii stiu ca cele mai bune afaceri se fac atunci cand oamenii ies din zona lor de confort asa ca forteaza un pic nota, de cate ori au ocazia.

Balanta (23 semptembrie – 22 octombrie)

Balantele sunt optimiste si au succes in afaceri deoarece se concentreaza mai mult pe partile pozitive decat pe cele negative. Cand lucrurile nu merg cum vor ei, nativii acestei zodii se concentreaza sa gaseasca unde au gresit, pentru a putea remedia situatia si alta data sa nu mai repete aceeasi greseala. Cu acest comportament ei nu bat niciodata pasul pe loc si incearca mereu sa vada partea plina a paharului.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii sunt persoane de incredere, exceptional de bune in ceea ce fac, mai ales cand decid sa invete din propriile greseli. Stiu sa se motiveze singuri si sunt persoane prietenoase, in stare sa vada partea buna a oricui. Pentru a avea relatii profesionale bune, trebuie sa castigi increderea partenerilor si exact la asta se pricep cel mai bine nativii Leu.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele sunt firi analitice si practice, foarte atente la detaliile pe care restul lumii le scapa din vedere. Ele accepta parerile celorlalti si mai ales cer parerea persoanelor pe care le admira, pentru ca prefera sa invete din greselile altora decat sa se bazeze doar pe ego-ul lor. Cand primesc feedback, Fecioarele il iau foarte in serios si incearca sa incorporeze noile comportamente in viata lor, iar pentru acest lucru analizeaza in special propriile greseli, in comparatie cu cele ale oamenilor de succes si astfel ajung sa ia decizii care le aduc pacea interioara.

Sagetator (23 noiembrie – 22 decembrie)

Sagetatorii sunt independendenti, creativi, inteligenti si au spirit aventurier, ceea ce le permite sa exploreze diferite idei de afaceri. Cand sunt pasionati de ceva, pun umarul la treaba si duc la indeplinire proiectul pana la termenul limita primit. Ei sunt prietenosi si darnici, iar provocarile ii motiveaza sa dea tot ce au mai bun. Cand ceva pare imposibil, Sagetatorii simt nevoia sa incerce si nu se dau batuti din prima. Cu toate acestea, chiar daca sunt responsabili in privinta cheltuielilor, le place sa gaseasca tot felul de chilipiruri si in outleturi se simt cel mai bine.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *