Viața este o serie de riscuri calculate.

Da, a-ți asuma riscurile este ca și cum ai merge prin întuneric, dar în drumul spre incertitudine simți cumva că va apărea lumina.

Astfel de drumuri ne sperie, uneori chiar ne îngrozesc, dar mai ales ne provoacă.

Asumarea riscurilor ne obligă să ieșim din zona noastră de confort, să ne regândim alegerile, să ne lărgim orizonturile, să învățăm totul despre viață, să experimentăm mai mult și, în final, să ne schimbăm.

Riscurile sunt începutul fiecărei înnoiri, a fiecărei călătorii noi pe care o începem .

Sunt părți necesare și frumoase ale vieții noastre, indiferent de cât de dificile sunt uneori.

Adevărul este că nu vei zbura niciodată dacă nu faci un salt de credință și mai întâi.

Nu vei crește niciodată dacă îți este frică să ieși din zona caldă și confortabilă.

Nu vei înflori niciodată dacă nu îndrăznești să visezi și să-ți urmărești obiectivele, indiferent cât de mulți oameni te descurajează să faci asta.

Știu că îți este frică să nu reușești, am fost și eu acolo. Dar asta este o parte normală a vieții. Cu toții simțim asta și cu toții trecem prin aceeași luptă.

Singurul lucru pe care este important să-l înțelegi este că NUMAI TU îți poți recăpăta viața, pentru a nu mai crede că eșecul este sfârșitul lumii.

Nu este.

Eșecul este doar un pas în direcția succesului. A face greșeli este modul în care înveți. Joaca în siguranță nu te va ajuta să crești și să devii persoana la care ai visat întotdeauna.

Dacă îți permiți teama de a nu reuși să ajungi la tine, vei fi obligat să-ți petreci o viață în mizerie, pentru totdeauna.Dacă îți lași nesiguranțele să-ți depășească dorințele, vei petrece toată viața regretând alegerile tale.

Timpul va trece, toată lumea își va atinge obiectivele dorite și, când îți vei da seama că nu ai făcut nimic pentru tine, totul din cauza fricii, vei regreta deciziile tale.

Dar atunci va fi prea târziu.

Deci, ce zici să nu te mai ascunzi de schimbări și să învingi teama de a-ți asuma riscuri?

Poti sa faci asta? Cred că poți.

Vezi, oricât de tentant ar părea, nu vei învăța niciodată să zbori dacă rămâi pe pământ. Acesta este adevarul. Este alegerea ta, dacă o vei accepta și vei rămâne în zona ta de confort sau te vei contesta, vei respira adânc și îți vei asuma riscul

Nu veți învăța niciodată să zbori decât dacă faci un salt de credință.

Aceste aripi nu se vor deschide singure. Deci, ce mai aștepți?

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *