Cea mai mare problemă de comunicare cu care se confruntă cuplurile este că partenerii vorbesc fie în diferite limbi ale dragostei, fie își demonstrează dragostea în moduri diferite.

Dragostea are 5 limbi principale: complimente, cadouri, acțiuni care dovedesc iubirea, atingerile fizice și timpul pe care îl dedicăm celui iubit.

Pentru a vă înțelege limba iubirii reciproce, trebuie să comunicați mai multe despre dorințele și nevoile voastre.

– Vreau să îmi ofere flori cel puțin o dată.

Știe el cât de multe vrei sau ce fel de flori îți plac?

Nu, dar acest lucru este de înțeles, pentru că toate femeile iubesc florile.

Limbile iubirii

Da, limbile dragostei sunt un lucru real (dar există doar 5), și înțelegerea a limbii comune în dragoste este principalul aspect pentru cuplu, aducând multe beneficii.

Cu cât înțelegi mai bine modul în care oamenii își arată dragostea, cu atât mai devreme vei putea observa toate aceste gesturi, datorită cărora te simți iubit.

Când începi să dai și să primești iubire, în mai multe moduri individuale, ea creează o legătură între voi și a doua jumătate.

Un alt plus important este că poți folosi aceste cunoștințe în toate privințele – cu membrii familiei, colegii, prietenii, cu oricine.

Iată o descriere a celor cinci limbi ale iubirii, cu ajutorul cărora oamenii pot comunica:

Complimente

Dacă această limbă de dragoste este limba principală pentru tine, înseamnă că îți place să auzi confesiunile unei persoane mai mult decât orice altceva. Auzind aceste cuvinte, este posibil să te simți cu adevărat fericit.

Exemple de astfel de complimente: Astăzi mi se pari foarte relaxat și fericit / admir abilitatea ta de a echilibra situații tensionate / Care este secretul frumuseții tale? Ai un gust magic!

Cadouri

Ideea nu este că ești materialist. Este vorba despre dorința de a obține ceva tangibil care să îți reamintească ce simte partenerul.

În același timp, îți place să primești și să oferi daruri, la rândul tău.

Pe de altă parte, atunci când nu obții ceea ce crezi că este un dar bun, începi să simți că partenerului nu îi pasă de tine.
Fii fericit cu orice cadou, oricât de mic.

Acțiunile

Dacă această limbă a iubirii este a ta, atunci te simțiți în al șaptelea cer, când citești un mesaj de la partener, dimineața, prin care vrea să îți spună câteva cuvinte frumoase înainte de o zi grea de muncă.

De asemenea, te simți fericită când, după ce te întorci acasă, după o zi grea, găsești curățenie în casă. Atunci îți dai seama că partenerul are grijă de tine.

Atingeri fizice

Majoritatea oamenilor vor crede cel mai probabil, că în acest caz, este vorba despre intimitatea fizică (și într-o oarecare măsură au dreptate), dar această limbă a iubirii implică mai degrabă gesturi obișnuite, zilnice, care demonstrează afecțiunea.

Timpul pe care îl dedicăm unei persoane iubite

Dacă limba principală a iubirii este timpul, atunci nu este nimic mai plăcut decât contactul vizual, care se stabilește între voi.

Mai mult decât atât, timpul este capabil să aducă satisfacție completă unui cuplu.

Trebuie să ne amintim că, de obicei, oferim dragoste exact așa cum noi înșine am dori să o primim.

Învață să oferi partenerului exact ceea ce dorește și nu doar ceea ce vrei tu să îi oferi.

Când înțelegi că o persoană îți vorbește în propria sa limbă de iubire, încearcă să apreciezi semnificația investită în acțiunile, atingerile, cuvintele, darurile speciale și timpul petrecut cu tine.

Cu cât începi mai mult să observi aceste detalii, cu atât vei începe să apreciezi ceea ce face cel de lângă tine.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *