Tributare locului in care au gasit un camin bun, ambele fete ale Elenei Carstea au devenit militari ai Statelor Unite.

Solista ce a abandonat cariera muzicala pentru cea de mama, si a luat-o de la 0 pe partea cealalta a globului, in Florida, a asistat joi, cu emotii si lacrimi in ochi, la ceremonia de absolvire a scolii militare de catre fiica sa cea mica, Adriana Carstea, scrie libertatea.ro.

Dupa luni instructie severa la una dintre cele mai mari baze militare de pe costa estica a Statelor Unite, Fort Jackson din Columbia, Carolina de Sud, tanara, in vasta de 18 ani, a devenit militar al armatei Statelor Unite.

”Fata mea este militar cu acte in regula de astazi. Sunt tare mandra de ea”, nu si-a putut stapani emotiile Elena Carstea (57 ani), prezenta la ceremonia de inrolare a mezinei sale impreuna cu sotul sau, Gleen Mutart.

Familie de patrioti, si Alexander, baiatul lui Gleen a absolvit scoala de instructie militara, in prezent fiind ofiter de securitate pentru transporturi de valori.

Artista ce a hotarat sa puna capat unei cariere artistice impresionante, Elena Carsta a ales sa se mute in urma cu 13 ani in Statele Unite, impreuna cu cele doua fete ale sale infiate, alaturi de Gleen, cel ce i-a devenit sot.

 

 

 

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *