Cu cât crești mai mult vibrațiile, cu atât mai generos universul te răsplătește pentru asta.

Cu cat crestem mai mult deasupra noastra, ca trup, si cu cat devine sufletul mai puternic, cu atat suntem mai deschisi catre energia pozitiva a Universului si cu atat mai mult ne putem realiza propriul potential.

Cu cât se formează mai repede „moleculele” noastre spirituale, cu atât mai devreme vor începe să contribuie la vibrațiile sufletului și cu atât mai flexibili vom deveni în interacțiunea cu alte persoane. Și, de asemenea, ajută la accelerarea reaprovizionării nivelului energetic intern.

Pe de altă parte, dacă trăim sub influența constantă a circumstanțelor nefavorabile și a stresului, suntem mai puțin capabili să ne conectăm la lumea exterioară, deoarece toate acestea reduc frecvența vibrațiilor sufletului. Cu cât este mai mică, cu atât este mai greu să înțelegi și să-i iubești pe cei apropiați.

Dar cum înțelegem că sufletul nostru vibrează la o frecvență înaltă?

Pentru a face acest lucru, poți utiliza următoarele caracteristici:

1. Ești într-o stare constantă de admirație a vieții

Cu cât nivelul vibrațiilor sufletului este mai ridicat, cu atât ți se pare mai interesant, motivator și mai energic.

Somnul devine mult mai puternic, iar când te trezești dimineața, te simți plin de energie și gata să te descurci cu tot ce te vei întâlni pe drum.

2. Ai devenit mai sănătos decât erai înainte

O frecvență mai mare a vibrațiilor sufletești este benefică nu numai pentru sănătatea spirituală, ci și pentru cea fizică.

Capacitatea noastră proaspăt dobândită de a lucra și o viziune pozitivă asupra lumii ne ajută să ne simțim mult mai puternici și mai capabili.

Sistemul imunitar începe să funcționeze ca un ceas, iar dacă ne îmbolnăvim, ne vindecăm mult mai repede.

Ai o percepție mult mai completă asupra lumii din jurul tău, care împreună cu reacția accelerată ajută la evitarea și vindecarea rănilor și, de asemenea, te determini să acorzi atenție eventualelor probleme de sănătate, la timp.

3. Te simți mult mai puternic. Ți se pare că poți realiza orice

Frecvența înaltă a vibrațiilor sufletului te umple cu o cantitate incredibilă de energie și promovează concentrarea, care nu numai că te ajută să te simți mult mai bine, dar contribuie și la atingerea obiectivelor tale.

Probleme care odinioară păreau complet insurmontabile, au devenit pentru tine aproape irelevante.

4. Comunicarea cu alte persoane a devenit mai clară și mai eficientă

Din moment ce frecvența vibrațiilor sufletului tău a început să o depășească pe cea a oamenilor din mediul înconjurător, devine mult mai ușor pentru tine să-ți exprimi opinia și să-ți expui punctul de vedere.

5. Ai câștigat stabilitate financiară și încredere în viitor

Când ești în stare să menții o frecvență înaltă a vibrațiilor sufletești, cu timpul vei scăpa automat de modele de comportament rău și ineficient.

Aceasta, la rândul său, ajută la luarea unor decizii financiare mai responsabile și mai rezonabile.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *