Iata ce incearca sa iti transmita frica, furia, senzatia de singuratate si depresia.

Din punct de vedere spiritual, nu exista bun sau rau. Pozitiv sau negativ. Si asta pentru ca totul are un sens, inclusiv emotiile negative. Iata ce incearca sa iti transmita frica, furia, senzatia de singuratate si depresia, scrie kudika.ro.

1. Frica este un strigat de libertate

Probabil una dintre cele mai infierate emotii, evitam frica cu orice pret si cu toate acestea nu reusim sa scapam de ea.

In realitate, frica nu este atat de ingrozitoare pe cat pare. Este doar un instrument prin care sufletul tau iti impartaseste un mesaj puternic pe care doreste sa-l cunosti.

Acest mesaj este despre libertate. Frica ne indruma in directia libertatii noastre, ne arata lanturile care ne leaga si barierele zonei noastre de confort.

Frica este, uneori, rationala pentrut ca se bazeaza pe un pericol real. Cea mai mare parte a fricii pe care o simtim este irationala si se bazeaza pe iluzii.

2. Furia este un semnal de vindecare.

Oamenii care se afla intr-o stare constanta de furie, care se enerveaza usor si se supara din nimic, au rani emotionale adanci.

Acesti oameni vor reactiona deseori disproportionat la realitate chiar daca li se pare ca au dreptate. Ei nu vad lucrurile asa cum sunt ci prin prisma experientei rele din trecut.

Furia este mesagerul care iti arata ca in interiorul tau se afla un loc vulnerabil care are nevoie de vindecare. Partea buna este ca, daca o lasi, te va conduce direct la ea.

3. Singuratatea este un strigat pentru a te reconecta cu sufletul tau

Cu cat ne distram mai mult si ne ignoram pe noi insene, cu atat mai mult ne deconectam de la noi pana in punctul in care ajungem sa ne simtim singure.

Senzatia de singuratatea este un mesager care iti spune ca ai nevoie sa petreci mai mult timp cu tine insati, sa te reconectezi la tine, sa redescoperi cine esti.

4. Depresia este un semnal ca esti departe de scopul tau

Starea noastra de spirit variaza iar asta este ceva firesc. Cu toate acestea, societatea moderna a etichetat episoadele de depresie usoara ca ceva gresit si rusinos, obligandu-ne sa fugim de ele sau sa ne prefacem ca nu le observam.

Insa depresia este un prilej minunat de introspectie si de reconectare cu scopul tau in aceasta viata.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *