Astrologii spun ca sunt trei zodii pe care nu ne putem baza pentru ca nu stim ce gandesc si pentru ca mint fara a avea un motiv intemeiat. Astrele spun ca nu sunt persoane rele, dar daca se simt constranse sau vor sa-si atinga scopul recurg la minciuna si nu se sfiesc sa-si amageasca persoana iubita sau prietenii. Unele minciuni vor parea inofensive la suprafata, dar odata ce te vei apuca sa minti nu vei mai scapa de acest obicei prost. Este vorba de capricorn, balanta si pesti.

1.Pesti

Cei nascuti in zodia pesti nu sunt persoane rele, ba din contra. Nativii acestei zodii sunt prieteni de nadejde si sunt plini de compasiuni, dar daca isi pun ceva in minte sunt dispusi sa faca pe victima. Minciuna este a doua lor natura. Nu au nicio problema sa-i minta pe cei din jurul lor, chiar si persoana iubita. Mint cu nerusinare si sunt foarte convingatori. Nu-i tradeaza nicio grimasa, iar din trei vorbe pe care le scot pe gura, doua sunt minciuni. La un moment dat chiar si ei vor ajunge sa creada ceea ce spun. Par niste persoane demne de incredere tocmai de aceea minciunile lor sunt greu de detectat.

2. Capricorn

Nativii nascuti sub acest semn zodiacal sunt egoisti si isi urmaresc intotdeauna interesul. Minciunea este calea prin care obtin mereu ce-si pun in gand. Pentru a obtine ceea ce-si doresc se muleaza perfect dupa cei din jur. Acesti nativi mint foarte bine si reusesc sa iasa din situatii dificile mintind. Tendinta de a fi mereu in centrul atentiei scoate ce este mai rau din ei insisi. Capricornii sunt niste mincinosi excelenti si cred ca minciunile lor sunt inofensive si nu raneasc pe nimeni, scrie fabricatinromania.info.

3. Balanta

Balanta stapaneste foarte bine arta disimularii si a minciunii . Nativii nascuti in aceasta zodie apeleaza la minciuna in scopuri nobile pentru a-i proteja pe cei din jur. Din pacate nu-si dau seama ca odata atrasi in aceasta capcana nu au cum sa mai scape. In general balanta prefera sa spuna ceea ce gandeste, iar cand nu au de ales si vor sa evite o situatie tensionata apeleaza la minciuna. Pe langa faptul ca mint extrem de bine, balantele sunt si persoane r@zbunatoare.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *