Inteligenta unei persoane este cea mai mare calitate pe care aceasta o poate avea. Noi ne-am gandit sa iti dezvaluim daca te poti baza pe munitia ta, in functie de cum iti place sa consumi ouale. Alege modul preferat de preparare si vezi cat esti de desteapta.

Omleta

Daca preferi sa mananci ouale omleta, esti genul de femeie versata, care a facut scoala vietii. Nu crezi foarte mult in educatia pe care ti-o ofera scolile, dar esti mai inteligenta decat multi oameni cu diploma. Esti o persoana calma, mereu la curent cu noutatile, atenta la detalii, care se descurca in orice situatie. Esti prima persoana pe care o suna ceilalti atunci cand au o problema, scrie divahair.ro.

Oua tari

Iti place sa fierbi ouale si le preferi tari, iar asta inseamna ca esti un intelectual adevarat. Iti place sa citesti si ai trecut cu brio toate examenele pe care le-ai dat. Chiar daca esti o persoana foarte inteligenta, cand vine vorba de carti si cultura generala, nu iei cele mai bune decizii, cand vine vora de viata persoanla. Nu strica sa socializezi mai mult, vei acumula mai multa experienta de viata.

Ochiuri

Pentru tine, ouale prajite reprezinta cel mai bun mic dejun din lume. Nu este cea mai sanatoasa alegere, dar pe tine te face fericita, iar alegerea ta dezvaluie faptul ca esti o persoana cu o inteligenta emotionala peste medie. Iti dai seama cum se simt ceilalti doar dintr-o privire si nu ai nevoie de prea multe cuvinte, ca sa intelegi ca cineva trece prin greutati. Esti o prietena minunata, toata lumea cauta compania ta.

Oua moi

Daca iti plac ouale moi, inseamna ca esti o persoana cu o inteligenta extraordinara. Esti o persoana rationala, cu o logica foarte buna, care stie intotdeauna ce trebuie sa faca. Ai mereu raspunsuri la orice intrebare si nicio situatie nu te pune in dificultate. Oricine ar vrea sa primeasca atentia ta, dar tu esti foarte atenta, atunci cand iti alegi prietenii.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *