Dragi bărbați, nu știu dacă știți, dar femeile iubesc surprizele. Indiferent de tipul de femeie pe care o întâlniți și indiferent de preferințele ei, se bucură toate de acele gesturi mici și drăguțe.

Nu vorbesc despre mese fanteziste și excursii luxoase. Vorbesc despre un mesaj drăguț de bună dimineață și de florile culese manual.

Da, asta vor femeile. De fapt, sunt destul de sigură că nu există o femeie care să nu se bucure de aceste drăguțe, mici, acte de dragoste.

Deci, băieți, vă sugerez să continuați să citiți.

Pentru că acestea sunt 8 surprize, pe care femeile le iubesc, dar nu vi le vor cere niciodată:

1. Adu-i micul dejun în pat. Știu că sună a cliseu, dar este cel mai drăguț clișeu care a existat vreodată. Hai sa recunoastem. Personal, nu cred că este ceva mai grijuliu și mai intim decât să-i aduci iubitei un suc proaspăt de portocale și un toast franțuzesc, în pat.

2. Lasă-i mesaje drăguțe, de dimineață. Bine, da, știe că o iubești. Dar nu faci nimic rău dacă îi lași un memento mic, din când în când, lângă pat. Mai ales când este sub forma unui bilețel adorabil, de bună dimineață.

3. Ia-o într-o excursie spontană, surpriză. Acest lucru poate dura ceva timp pentru a fi planifict, dar îți garantez că va merita.

Dacă mă întrebi, eu sunt cea mai fericită femeie, când bărbatul meu organizează o excursie surpriză, pentru mine. Și a făcut-o deja de câteva ori. Nu am cuvinte să descriu bucuria din inima mea, ori de câte ori se întâmplă acest lucru.

4. Scoate-o la o întâlnire. Undeva romantic. Undeva unde s-ar bucura. Este cu adevărat trist cum am uitat complet conceptul de a ieși la întâlniri. De ce nu-l aducem înapoi?

5. Trimite-i flori. Nici măcar nu trebuie să-i cumperi un buchet scump pentru a-i face ziua mai bună și a-ți zâmbi.O singură floare face diferența.

6. Surprinde-o cu o masă gătită acasă. Cumpără toate ingredientele și o surprinde-o cu o cină minunată. Ea te va iubi pentru asta. Chiar dacă mâncarea nu este prea bună.

7. Cumpără bilete la filmul ei preferat. Acoperă-i ochii și spune-i că o duci undeva specială. Vizionarea filmului preferat poate părea că nu este nimic spectaculos, dar crede-mă, pentru ea va fi totul.

8. Complimenteaz-o când se așteaptă cel mai puțin. Arată-i și spune-i cât de mult înseamnă pentru tine. Complimentează-o în fața altora. Te va aprecia pentru asta.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *