Priveste atent aceasta imagine-test. Una dintre familiile prezentate nu este o familie adevarata, iubitoare.

Care dintre parinti nu se comporta firesc? Raspunsul iti va dezvalui cele mai ascunse secrete ale personalitatii tale, scrie cezicelumea.ro.

Daca ai ales familia:

Nr.1

Nu esti o persoana care pune familia pe primul loc. S-ar putea sa fi crescut fara tata. In imagine se observa ca tatal este un egoist adevarat: s-a indepartat de copil, incredintandu-i grija exclusiv mamei.

Daca ai ales aceasta imagine, cel mai probabil iti place sa-i ajuti pe ceilalti. Incercand sa aduci emotii pozitive in viata altor oameni, adesea uiti ce este o familie adevarata. Sau nu intelegi in totalitate sensul unei legaturi apropiate.

Nr.2

Ai ghicit. In aceasta familie lipseste iubirea: mama se preocupa doar de aspectul ei (poarta o fusta-mini), iar tatal s-a distantat de cei apropiati. Dar asta nu inseamna ca tu nu protejezi valorile familiei.

Dimpotriva. Esti un adevarat familist care isi da seama de importanta misiunii sale. Persoanele apropiate – sunt prioritatea ta in viata. Incerci sa construiesti o relatie stabila, pretuiesti casatoria si depui mult efort pentru a crea un mediu fericit pentru familia ta.

Nr.3

In imagine poti vedea cu ochiul liber doi parinti fericiti. Ei isi iubesc copilul si au grija de el.

Daca ai ales aceasta familie ca fiind una in care lipseste iubirea, fii atent la sanatatea ta mintala.

Poate ca suferi de o tulburare psihologica. Motivele pot fi multe: ai crescut intr-o familie disfunctionala. Solutia ar fi sa gasesti armonie cu lumea ta interioara, dupa care incearca sa-ti imbunatatesti relatiile cu rudele.

Tu ce imagine ai ales?

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *