Nu te ruga pentru iubire, pentru că dacă trebuie să ceri reciprocitate, atunci întreaga poveste nu mai are niciun farmec.

Și, dacă cineva te ține în așteptare, ai tot dreptul să pleci.

De ce?

Dragostea nu poate fi amânată…

Dacă ai crede că egoismul partenerului va fi înlocuit cu aprecieri și sentimente romantice, cândva, atunci îți pierzi timpul.

Când îți place o persoană, aceste sentimente sunt menținute în fiecare zi și nu sunt pornite sau oprite în funcție de starea ta de spirit.

Cu toate acestea, uneori oamenii riscă bunăstarea lor emoțională, în timp ce așteaptă momentul în care vor primi reciprocitatea.

Când lumea noastră interioară se transformă într-un câmp de luptă, între dorințele și așteptările celorlalți, intri într-o gaură neagră emoțională.

Desigur, există cazuri în care unul sau ambii parteneri doresc să-și înțeleagă prioritățile și sentimentele, dar aceasta este o altă poveste.

Între timp …

Fă-ți o prioritate și alege fericirea

Meriți să fii iubit și ascultat. Meriți să fii personajul principal al propriului tău film, unde ai întotdeauna o poveste scrisă despre dragostea de sine, când te percepi separat de sentimentele altora.

Dacă vrei să refuzi pe cineva, ai tot dreptul să faci acest lucru.

Protejează-te de tine însuți

Fericirea ta depinde numai de tine și de nimeni altcineva.

Încercă să faci acest lucru …

Înconjoară-te de oameni care îți fac viața mai bogată

Cei care îți dau lumină, te ajută să te dezvolți. Și poți fi întotdeauna sigur că merită timpul și grija ta.

Respingerea relației, care te face să suferi, este componenta de bază a bunăstării emoționale, care în niciun caz nu ar trebui să fie trecută cu vederea.

Persoane reale = relații reale

De regulă, oamenii tind să proiecteze relațiile cu ceilalți. Suntem de acord cu o relație monotonă și plictisitoare, din cauza fricii de incertitudine și de apariție a golurilor emoționale.

Dar oamenii nu sunt întotdeauna gata să se împace cu cine suntem sau cu ce vrem. Dacă te răzgândești cu privire la temerile tale, îți recâștigi dreptul de a căuta o relație cu adevărat serioasă.

Dezvoltarea punctelor forte te ajută să ai grijă de sinele interior

Pentru a deveni fericit, trebuie mai întâi să te privești în tine și să lucrezi la ceea ce vezi acolo.

Dacă îi permiți cuiva să te controleze și să interfereze cu dezvoltarea ta, îți vei pune în pericol forțele și vei deveni mai slab.

Dacă poți găsi un punct de echilibru, atunci vor apărea schimbări naturale în viața ta. De aceea, trebuie să te iubești mereu și nu numai atunci când este convenabil sau când simți că ești bine.

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *