Ai observat vreodată același număr sau o serie de numere care apar în mod repetat, pe tot parcursul zilei? Te-ai trezit în miezul nopții, la ora 3:33, apoi ai luat cartea și ai observat că ești la pagina 333?

Plata facturii, la magazin alimentar a ajuns la 33,33 de lei, iar numărul casei unui prieten pe care îl vizitezi, în această după amiază este 333?
Acestea pot fi semne ale Îngerilor, încercând să vă spună ceva important sau să vă îndrume într-o anu direcție.

Scepticii se întreabă adesea de ce Îngerii trebuie să folosească numere pentru a comunica cu oamenii.

Acest lucru se datorează faptului că este dificil pentru oameni să simtă îngerii, deoarece adesea nu sunt suficient de prezenți, sau în ton cu universul din jurul nostru, să-i simțim.

Îngerii pot folosi numerele ca o modalitate de a trece peste barierele pe care le-am construit în jurul nostru și ne încurajează să acordăm mai multă atenție divinității, oferindu-ne mesaje pe care le putem citi.

Numerele sunt ideale pentru acest lucru, pe măsură ce ele există în tot universul pe care Dumnezeu l-a făcut conform planului Său geometric.

În general, Îngerii îți vor da, printr-un gest blând, semne să privești la ceas, la telefon, la un semn rutier, orice conține numere pe care ar vrea să le observi.

Ei vor continua adesea să îți aducă aceleași numere în atenție, până când vei vedea modelul și vei începe să te întrebi ce ar putea însemna asta.

Numerele specifice pe care le întâlnești îți vor oferi o indicație a mesajului pe care Îngerul încearcă să ți-l trans și acest lucru în sine poate oferi o perspectivă utilă pentru a te ajuta să îți îndrepți viața într-o direcție pozitivă.

Mai mult decât atât, dobândirea acestui mesaj poate începe să te ajute să îți deschizi anumite părți ale lumii, prin intermediul îngerilor.

Numerele pot fi complexe pentru a fi interpretate și există numeroși ghizi care te pot ajuta să descifrezi mesajele pe care le primești. Mai jos, ți-am pregătit un astfel de ghid, pentru începători, pentru a descifra numerele Angelice.

Înțeles individual

La fel ca în Numerologie, numerele individuale pe care Îngerii le împărtășesc cu tine, au semnificații specifice.

0 – Îți oferă îndrumări divine și fii sigur că alegi calea cea dreaptă.

1 – Rămâi pozitiv și concentrat pe lucrurile bune din viața ta, nu rămâne la nimic negativ.

2 – Rămâi optimist chiar dacă treci prin momente dificile.
3 – Nu ești singur și ghizii te sprijină.

4 – Îngerii sunt cu tine și îți oferă sprijin și asistență în acest moment.

5 – Schimbarea pozitivă este pe drum.

6 – Eliberează-te de frică și îmbrățișează încrederea, caută echilibru între lumea spirituală și cea materială.

7 – Ești pe calea divinului, acordă atenție oportunităților care ți se dau.

8 – Scopul tău mai înalt este înaintea succesului tău.

9 – Ai tot ce ai nevoie, acum este timpul să te concentrezi asupra sufletului.

11 – Intuiția ta este corectă, ține gândurile aliniate la dorințele și obiectivele tale.

22 – Fii răbdător, rugăciunile tale au fost auzite și vor fi realizate dacă vei continua să le urmărești.

Numărul secvenței

Numerele angelice, apar în secvențe de trei cifre. Aceleași trei cifre care apar în mod repetat reprezintă un mesaj foarte puternic, legat de semnificația acestui număr.

De exemplu, numărul 222 este un indiciu puternic că orice schimbare se întâmplă în viața ta chiar acum și, chiar dacă aceste schimbări nu prea par pozitive, sunt cele mai bune pentru tine, pe termen lung. Numărul 999 îți poate indica faptul că un anumit capitol din viața ta se apropie de final.

Atunci când apare o combinație de cifre, ordinea numerelor contează. Numărul central este, în mod normal, inima mesajului, alături de celelalte și oferă înțeles suplimentar.

De exemplu, numărul 571. Numărul 7 înseamnă că ești în aliniere cu Voința Divină și că rămâi în curs de desfășurare a acțiunii, iar acesta este inima mesajului.

Numărul 5 indică o schimbare la orizont și sugerează că această schimbare reprezintă o cale divină, care ar trebui acceptată.

Numărul 1 îți amintește să rămâi pozitiv și să nu te concentrezi pe niciun fel de negativitate, care ar putea apărea ca parte a acestei schimbări, deoarece ele sunt parte din calea ta divină.

Conectarea cu Divinul

În timp ce numerele angelice îți dau o indicație a mesajului pe care Îngerul încearcă să-l împărtășească cu tine, să treci dincolo de general, până la o înțelegere mai ă și mai specifică a mesajului, trebuie să te concentrezi și să dezvolți o legătură cu domeniul spiritual.

Dacă observi numerele Angelice, acest lucru poate fi unul dintre multele semne care îți spun că ești pregătit pentru această conexiune.

Acest lucru sugerează că acum este un moment bun să cauți practici care să te ajute să îți îmbunătățești prezența în această lume și conexiunea cu oamenii din jurul tău, ceea ce va duce, la rândul său, la o mare legătură cu divinul.

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *