Atunci cand nu ai nici cea mai vaga idee despre cum vrei sa arate viata ta, apelezi la prieteni, familie, psiholog. Uneori, psihologii ne recomanda anumite teste, iar interpretarea lor ne ajuta sa luam o decizie.

Ti-am pregatit mai jos un test bazat pe o singura intrebare, care iti spune cu cine ar trebui sa ai o relatie!

Testul care iti indica iubirea

Alege o imagine!

 

 

In functie de ce imagine ai ales, vezi mai jos interpretarea testului:

1. Daca ai ales explozia de culori, inseamna ca trebuie sa fii langa cineva care accepta usor orice provocare. Barbatul visurilor tale trebuie sa fie extrovertit, la fel de nebun ca tine si sa aleaga aventurile in detrimentul serilor petrecute in fata televizorului, scrie divahair.ro.

Testul care iti spune adevarul despre iubitul tau

2. Cea de-a doua imagine indica faptul ca ai nevoie de cineva care sa fie cu picioarele pe pamant. Eventual sa nu aiba nici Facebook sau Twitter, ca sa nu fie distras de nimic. Iti doresti pe cineva care sa aiba suficient timp la dispozitie pentru tine.

3. Daca ai ales a treia imagine, ai nevoie de cineva care sa aiba spirit de artist. Barbatul visurilor tale trebuie sa iti faca cele mai frumoase fotografii cu care sa te mandresti pe retelele de socializare si sa mergi cu el in muzee sau la galerii de arta.

4. A patra imagine arata ca iti doresti pe cineva calm, care sa te faca sa intelegi ca nu trebuie sa iei totul prea in serios. Ai nevoie de cineva foarte temperat, care sa echilibreze spiritul tau nebunesc.

5. Daca ai ales imaginea cu numarul 5, ai nevoie de cineva sensibil si romantic. Iti doresti un om cu care sa te poti uita la stele de pe o saltea moale si sa vorbiti pana dimineata despre iubire.

6. Daca ai ales formele geometrice, ai nevoie de cineva ordonat si ambitios. Iti place echilibrul, iar barbatul care te-ar face fericita este unul cu capul pe umeri, care gandeste foarte mult inainte sa ia o decizie importanta.

7. Imaginea cu numarul 7 spune ca iti doresti pe cineva energic si suficient de nebun incat sa te faca sa te ridici din pat la orice ora, ca sa plecati impreuna spre o aventura. Barbatul de care ai nevoie este intotdeauna cu chef de viata si buna dispozitie.

8. Daca ai ales imaginea care sugereaza apa limpede, ai nevoie de cineva introvertit care nu se arunca cu capul inainte, nu ii plac provocarile sau lucrurile spontane. Vrei pe cineva care sa stea mereu in preajma ta si sa va uitati impreuna la seriale.

9. Ultima imagine indica faptul ca ai nevoie de cineva intelectual si foarte vorbaret, cu care sa nu ai motive sa spui „m-am plictisit” si sa ai mereu ceva de facut. Iti doresti un barbat care sa vina mereu cu idei noi si care sa te faca sa te simti in fiecare zi o femeie noua.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *