Daca te-ai intrebat vreodata: “Ce am facut ca sa merit acest lucru” sau “De ce a lasat Dumnezeu ca asta sa mi se intample tocmai mie?”, iata o explicatie care te va ajuta sa intelegi:

Prajitura lui Dumnezeu

O fiica ii spune mamei sale ca totul ii merge rau, ca a picat la algebra, ca prietenul ei s-a despartit de ea, ca cea mai buna prietena a ei se muta…

Intre timp, mama coace o prajitura si o intreaba pe fiica sa daca ar dori o bucatica de prajitura. Fiica ii spune “bineinteles, mama, stii ca iubesc prajitura ta”

“Uite, ia niste ulei de gatit,” s-a oferit mama.

“Bleah”, spune fiica.

“Dar ce spui de cateva oua crude?”

“Scarbos, mama!”

“Ai dori atunci niste faina? Poate niste praf de copt?”

“Mama, toate acestea sunt dezgustatoare. Cum as putea sa mananc asa ceva?”

Atunci mama i-a raspuns: “Da, toate acele lucruri par rele atunci cand sunt luate separat, fiecare in parte. Insa atunci cand le pui laolalta in felul potrivit, formeaza o minunata si delicioasa prajitura.

Dumnezeu actioneaza in acelasi fel. De multe ori ne intrebam de ce ne-ar lasa sa trecem prin momente atat de grele si de dificile. Insa Dumnezeu stie ca atunci cand pune toate aceste lucruri dupa o ordine pe care El o stie, intotdeauna actioneaza intru binele nostru. Trebuie doar sa avem incredere in El si, in cele din urma, toate acestea vor conduce catre ceva minunat!

Dumnezeu te iubeste enorm. Iti trimite flori in fiecare primavara si rasarit in fiecare dimineata.

Oricand vrei sa vorbesti, te va asculta. El poate trai in orice loc din univers si a ales inima ta, scrie garbo.ro

Daca iti place aceasta povestioara si mesajul ei, trimite-o tuturor oamenilor la care tii. Iti dorim ca ziua ta esa fie precum “o bucata de tort”.

Poate ca viata nu este petrecerea la care am sperat, insa daca tot suntem aici, am putea la fel de bine sa si dansam.

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *