Sigur ai auzit expresia „Când iubești pe cineva cu adevărat, îl lași să plece, dacă te iubește, se întoarcă la tine”. Îți pare ciudată, dar este adevărată, din varii motive.

Atunci când doi oameni au o legătură și sunt, într-adevăr, meniți să fie împreună, uneori trebuie să meargă într-o călătorie înainte să fie împreună, pentru totdeauna.

Cu toții trebuie să ne vindecăm, înainte de a putea fi cu adevărat cu cei care contează cel mai mult.

Dacă ajungi să fii împreună cu o persoană, cu care ai o legătură reală, într-un punct greșit al vieții tale, este inevitabilă despărțirea…

Uneori întâlnim pe cineva doar pentru un moment și apoi ani de-a lungul nu mai știm nimic de acea persoană. Universul funcționează în moduri foarte ciudate.

În timp ce s-ar putea să nu crezi în soartă, acesta poate fi un concept căruia ar trebui să îi acorzi mai multă atenție.

Nu este numai ceea ce pare a fi, pentru unii oameni, este mult mai intens și îți scutură întreaga ființă.

Dacă ești predestinat să fii cu cineva, acea persoană se va întoarce la tine, indiferent cât timp durează.

Vă veți găsi unul pe altul și veți fi într-adevăr capabili să vă reuniți într-un mod care nu a fost posibil înainte.

Nu poți să-ți petreci întreaga viață așteptând ca cineva să se întoarcă la tine.

Trebuie să fii sincer cu tine și să evoluezi ca persoană, înainte ca Universul să te prezinte cuiva care te pune cu adevărat în vârful lumii, indiferent dacă ai întâlnit deja acea persoană sau nu.

Nu spun că fiecare persoană pe care credem că o iubim se va întoarce la noi, cei care se vor întoarce la noi vor fi cele mai importante.

Acest lucru poate fi aplicat relațiilor, prieteniilor și așa mai departe. Nu îi putem controla pe alții și, sigur, nu putem controla Universul.

Permite-i Universului să îți ofere ceea ce vrea și să vezi unde te duce.

Unele dintre cele mai importante lucruri din viața noastră nu sunt menite a fi în viața noastră de la început până la sfârșit. Această perioadă ne transformă în cine trebuie să fim.

Dacă o persoană se întoarce sau nu, vei vedea…

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *