Cuzin Toma, cunoscut de toti romanii pentru rolul lui Firicel in serialul Las Fierbinti, a devenit cetatean de onoare al satului in care s-a nascut. Actorul se trage din Pestisani, un sat din judetul Gorj si este mandru de titulatura pe care a primit-o. Atat de mandru incat a postat pe pagina sa de Facebook diploma primita de la primarul din Pestisani.

Cuzin Toma a facut un festival de film la tara

Toma a multumit primariei pentru ca l-a facut cetatean de onoare al locului de bastina prin versuri: „Zvonurile fura reale. Ma facura Cetatean de Onoare!”, a scris olteanul la fotografia postata. Cuzin este apreciat pentru lansarea unei idei noi in Romania. Si-a facut un festival pentru care a primit numeroase aprecieri intitulat

De unde sunt ceilalti protagonisti ai serialului Las Fierbinti?

„M-am intors acasa, am redescoperit lumea de acolo si m-am gandit: ce-ar fi sa ma intorc eu cu toata munca mea si sa le arat si lor ce am facut si pe unde am umblat? Asa s-a nascut ideea Filmului in Sat”, a declarat Cuzin Toma pentru libertatea.ro.

De unde se trag, insa, ceilalti actori din serialul de la PRO TV? Cel care il interpreteaza pe Giani, actorul Constantin Dita este din Bucuresti, iar interpreta Gianinei, actrita Anca Dumitra s-a mutat de la Craiova in Capitala pentru a-si indeplini visul de a juca alaturi de nume mari din lumea artistica. Si Bobonete, alias Bobita, este tot din Craiova. Cea care o interpreteaza pe amuzanta Aspirina, Mirela Oprisor, este originara din Brasov.

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *