Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici ne explica, in cele ce urmeaza, cum ne dam seama cand un loc sau o persoana emana energii negative si ce putem face pentru a ne proteja.

„Atacul energetic.. noi simtim omul rau. El deoache. Ca deoache de invidios ce e, de rau ce e. Se spune ca deoache cei care au fost intorsi de la s an de mama”.

„Acum multi ani de zile la mine venea o pacienta si eu stiam ca deoache, mi-a si zis. A intrat si mi-a zis vai ce frumoasa sunteti astazi. Eu ma imbrac intr-o haina ”de oglinda”, cu oglinda in interior. Practic tot ce transmite omul se intoarce spre el. Noi, mental, ne putem proteja foarte bine. In momentul cand ea a transmis aceasta energie catre mine, eu nu am avut nicio reactie, s-a intors spre ea si s-a autodeocheat”, a mai spus Lidia Fecioru.

„Energiile negative pot merge pana la imbolnavire”, a mai spus Lidia.

„Puneti un bol cu sare undeva langa voi. Sau luati-va un cactus, puneti-l pe birou. Dar cel mai puternic absorbant de energie negativa e turmalina neagra. E o piatra foarte puternica care distruge energiile negative. Dar sa stiti ca e foarte scumpa”, a devaluit Mihai Voropchievici.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *