Este celebra in toata lumea, dar exista un detaliu despre ea mai putin cunoscut publicului. Cum arata fratele lui Kate Middleton? Nu iese atat de mult in evidenta asa cum o fac surorile sale, insa acum s-a hotarat sa vorbeasca si sa dezvaluie motivul pentru care o lunga perioada de timp s-a luptat cu depresia.

 

 

Despre Kate Middleton si sora acesteia, Pippa Middleton, se stiu o multime de detalii, insa nu acelasi lucru se poate spune si despre fratele celor doua, James Middleton. A decis sa ramana in umbra, astfel ca o multime de persoane nici macar nu stiu de existenta acestuia.

Cum arata fratele lui Kate Middleton?

 

 

James Middleton este fratele ducesei de Cambridge si desi face parte dintr-o familie buna, iar prin intermediul surorii sale acum are o legatura importanta cu familia regala britanica, toate aceste lucruri nu au facut altceva decat sa il arunce intr-o depresie puternica. Barbatul a dezvaluit ca mariajul surorii sale cu printul William a devenit un factor puternic de stres pentru el, fiind in centrul atentiei doar pentru ca era fratele ducesei. Astfel, James Middleton si-a dorit sa demonstreze tuturor ca nu este doar fratele lui Kate, ci ca exista o multime de alte lucruri importante pentru care ar merita sa se vorbeasca despre el.

 

 

“Eu am o viata separata de ei. Daca exista un interes pentru mine, grozav. Daca exista un interes pentru mine datorita lor, asta e ceva diferit. Dintr-o data, in mod public, am fost judecat daca aveam succes sau esuam. Asta a pus foarte multa presiune pe mine.”, a spus James Middleton, intr-un interviu pentru Tatler, potrivit avantaje.ro.

In momentul in care Kate Middleton a devenit celebra, atentia s-a indreptat si asupra lui, lucru care nu a fost tocmai pe gustul lui James Middleton. Au fost momente in care a esuat in administrarea afacerilor si i-a fost mult mai greu sa isi rezolve problemele, tocmai pentru ca numele pe care il purta avea o greutate mare si i-a facut pe cei din jur sa il judece mai aspru decat ar fi facut-o in mod normal.

James Middleton a recunoscut ca s-a luptat cu depresia, insa a reusit sa iasa invingator dupa ce a realizat ca exista o multime de lucruri importante care il pot face din nou fericit.

“Sunt fericit. Ma simt din nou James Middleton. Ma simt din nou ca atunci cand aveam 13 ani, plin de viata. Ma simt din nou eu si simt ca pot sa cer mai mult.”, a spus James Middleton.

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *