Ochii sunt fereastra spre suflet. Ei sunt de o frumusete complexa si pot scoate la iveala secrete ascunse despre ce doresc inimile noastre.

Testul functioneaza atunci cand cineva face alegeri la secunda. Subconstientul tau stie ce ochi sa aleaga.

Din punct de vedere stiintific, functia ochiului este aceea de a observa datele vizuale ale lumii din jur. Acestea sunt mai intai filtrate prin subconstient, care este responsabil pentru stocarea si preluarea datelor colectate.

Pana cand datele ajung sa fie constientizate, acestea au fost deja filtrate pentru a se potrivi unui program care este in concordanta cu conceptul de sine.

Alege un ochi din imagine si citeste mai departe pentru a afla ce dezvaluie subconstientul despre tine!

1. Arzi cu pasiune

Te simti infometat, dar nu dupa mancare fizica, ci dupa hrana spirituala. Ai o dorinta arzatoare de a te conecta cu universul, iar acesta te cheama pentru a-ti oferi noi aventuri si experiente.

Pe masura ce o persoana se deplaseaza in viata, ea invata sa ierte trecutul. Urmeaza aceasta idee, si te vei simti mereu viu.

2. Esti un suflet secret

Incredintandu-se unei „enciclopedii spirituale”, toate incarnarile noastre anterioare pregatesc una singura ca un depozit al cunoasterii. Viata ta a fost dificila, dar nu lipsita de farmece.

Raspandesti cunostinte pe oriunde mergi, iar cine te intalneste poate vedea cum stralucesti si ce lumina oferi vietii altora.

Lumea te vede ca pe o influenta pozitiva si un catalizator al cresterii economice. Altii te cauta intentionat, caci vor sa le fii mentor sau partener de responsabilitate.

3. Tu esti aura

Aura ta straluceste intens. Cu cat mai natural este asta, cu atat ai mai multe posibilitati de a-ti creste vibratia naturala.

Aceasta lumina innascuta vindeca oamenii care o folosesc. Imparti puterile tale vindecatoare cu lumea si raspandesti lumina si buna dispozitie pretutindeni.

Vezi lumea din punctul de vedere al noilor inceputuri si privesti doar la aspectele forte. Fiecare zi este o noua oportunitate de a incepe din nou, de a face totul mai bine si de a deveni mai bun.

4. Esti un suflet etern

Abilitatea de a patrunde adanc in inima lucrurilor ii ofera mintii tale in mod constant idei si proiecte noi. S-ar putea sa te simti adesea pierdut, dar adevarul este ca mergi exact pe calea stabilita pentru tine.

Nu exista greseli aici, doar lectii de invatat. Ai o incredere de sine si vei continua sa iti faci propria calatorie spirituala. Colectezi mereu informatii si le prelucrezi, pentru a dobandi cat mai multe cunostinte.

5. Esti o enigma

Esti genul de persoana vesnic invaluita in mister. Ascunzi o multime de informatii de oamenii din jur si adesea esti perceput ca fiind atractiv.

Desi este posibil sa nu faci asta in mod intentionat, este o parte din semnatura ta. Nu trebuie sa te bazezi pe nimeni decat pe tine, si nu permiti altora sa-ti spuna altceva.

Lumea te considera foarte creativ. Multi oameni ar dori sa stie ce gandesti, sau sa te cunoasca mai bine, insa nu stiu de unde sa inceapa, scrie stiriactuale.net.

6. Esti un suflet batran

Tu ai fost de mai multe ori pe acest pamant. Ai vazut lucruri venind si plecand, si nu cauti sa mai faci aceleasi lucruri pe care le fac si ceilalti oameni.

In aceasta incarnare, nu stii care este scopul tau si este posibil sa nu ai suficienta incredere in tine din cauza asta. Este timpul sa-ti gasesti calea si propria lumina.

Lucrezi cu sarguinta si gasesti mereu ceea ce cauti. Evaluarea celorlalti nu te incetineste, deoarece stii ca nu te concentrezi doar pe castig, ci pe imaginea de ansamblu.

7. Esti o bufnita de noapte

Intunericul este casa ta. Fie ca e vorba de orele diminetii sau de miezul noptii, umbrele sunt prietenii tai. Esti un iluzionist nascut in mod natural, dezvalui doar ceea ce stii ca altii vor sa vada.

Nu te schimbi. Procesezi lucrurile diferit si ai o viziune unica asupra lumii. Gasesti intotdeauna partea plina a paharului, esti pe deplin constient ca uneori gresesti, dar te concentrezi sa faci mai bine data viitoare.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *