Vibratia zilei este 1 si, chiar daca este sfarsitul saptamanii, vom incepe proiecte noi. Sa vedem, in continuare, ce ne spune Neti Sandu despre aceasta zi de vineri:

RAC: Se-anunta o buna comunicare cu partenerul de cuplu si o sa va faceti un plan de vacanta, sa revedeti rude si prieteni. Program incarcat, solicitari din toate directiile si o sa luati legatura cu diversi parteneri de afaceri sa perfectati niste situatii si mai ales sa luati o decizie importanta.

LEU: O sa puteti legaliza un act, sa capatati statutul pe care-l meritati, sa mai faceti un pas in cariera. O sa castigati niste bani. Un bonus, va pregatiti pentru o relansare in societate si o sa va faceti remarcati prin ceva care-o sa v-aduca aprecierea celor din jur.

FECIOARA: O discutie intre patru ochi cu fiinta iubita o sa duca relatia la alt nivel si o sa fiti o echipa. Puteti recupera niste bani, poate cu ajutorul unui avocat, daca ati incercat cu vorba buna si n-a mers, si o sa va faceti program de plimbari in weekend daca dispuneti de niste bani, scrie stirileprotv.ro.

BALANTA: Poate va consultati cu ai vostri inainte de a lua o decizie referitoare la o locuinta in care vreti sa va mutati, s-o cumparati. Se poate sa faceti o rezervare la un hotel, o cabana, intr-o statiune de agrement sa va bucurati de aer, de peisaje impreuna cu familia si o sa fie toata lumea multumita.

SCORPION: O nota buna la un examen, un accept la un interviu si multe emotii pana sa va vedeti cu rezultatele acestor eforturi. Voi se pare ca aveti destula trecere la sefi si e bine sa profitati de orice posibilitate de a le mai cere cate ceva si sa mentineti comunicarea la nivel ridicat.

SAGETATOR: Se poate s-aveti un castig de cauza la un proces si sa obtineti tot ce ati cerut, iar restul se poate obtine si cu vorba buna. Poate renegociati un contract, sau va separati de un coechipier de afaceri, daca nu cadeti, de niciun fel, la o intelegere – e momentul adevarului.

CAPRICORN: Cineva de care va e dor va cauta si sa speram ca va fi pe aceeasi lungime de unda persoana si ca nu va cauta din interes. Tot ce faceti pare sa fie sub presiune si totusi o sa va descurcati fara probleme ba chiar, de data asta v-ajuta adrenalina, spre deosebire de alte dati.

VARSATOR: O problema de sanatate se poate sa va dea de furca si ar fi bine sa cereti sfatul unui medic specialist sa va spuna ce sa luati. Poate trebuie sa veniti cu ceva nou la serviciu, sa faceti dovada unor calitati suplimentare, sa aveti un atu forte in fata unor contracandidati la o functie.

PESTI: Poate va invita membri unei organizatii sa intrati intr-un program care sa-i ajute pe niste oameni sa o duca mai bine, cu sanatatea, sau financiar. O sa va puteti repune in valoare niste aptitudini, sa va imbunatatiti performantele ca sa va bucurati de un plus de prestigiu, si poate o sa castigati si bani de pe urma talentelor.

BERBEC: O sa primiti o invitatie la o aniversare, sau sa luati pranzul, cina intr-o companie placuta, si-o fi si ceva de discutat, de luat o decizie. E posibil sa luati acei bani pentru care ati facut numeroase investigatii ca sa-i primiti si o sa luati ce e in lista de prioritati, ca sa-i faceti fericiti pe ai vostri.

TAUR: Se pare ca e cineva care vrea sa va convinga sa lucrati la ceva in particular si sa sustineti proiectul respectiv cat mai mult posibil. Poate bateti palma pentru un contract, posibil si cu strainatatea si o sa va bucurati de niste avantaje, poate plecati pentru o vreme si o sa capatati experienta, va fi o perfectionare.

GEMENI: Poate o sa plecati cu niste prieteni intr-o excursie si o sa lamuriti si o problema mai veche care va urmarea si relatia o sa va mearga mai bine. Se poate sa vi se fi aprobat creditul bancar pe care l-ati cerut si sa faceti demersurile necesare ca sa va cumparati o locuinta, o masina, sau sa plecati in vacanta.

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *