Dalai Lama reprezinta o figura importanta in istoria Asiei. El este pe de-o parte contestat de autoritatile chineze, dar privit cu respect de restul lumii. Autoritatea divina a lui Dalai Lama este invaluita in mister.

Iata 7 sfaturi de care sa tii cont in viata

1. DUREREA FACE PARTE DIN EVOLUTIE

Uneori viata inchide usi doar pentru a deschide alte usi, scrie stiriactuale.net.

Cand urmeaza vremuri grele in viata ta, aminteste-ti ca nicio durere nu apare fara un scop. Scapa de durere, dar nu uita lectia pe care ai invatat-o datorita ei.

2. TOTUL IN VIATA ESTE TEMPORAR

Intotdeauna, cand ploua, stii ca se va termina. De fiecare data cand te ranesti, rana se vindeca. Dupa intuneric, exista intotdeauna lumina, asa ca nu uita ca oricat de greu ti-ar fi, nu va dura o eternitate.

3. NERVII SI PLANSUL NU VOR SCHIMBA NIMIC

Cei care se plang cel mai mult, realizeaza cel mai putin. Este intotdeauna mai bine sa incerci sa faci ceva decat sa incerci sa reusesti fara sa faci nimic.

Nimic nu se termina atunci cand pierzi, totul se termina atunci cand doar te plangi.

4. CICATRICILE SUNT SIMBOLURI ALE PUTERII TALE

Sa nu iti fie rusine de cicatricile pe care le ai, o cicatrice reprezinta ca nu mai exista durere, ca ai depasit durerea, ai invatat lectia, ai devenit mai puternic si mai avansat. Cicatricea este un tatuaj al triumfului.

5. FIECARE LUPTA MICA ESTE UN PAS INAINTE

In viata, rabdarea nu este egala cu asteptarea, este abilitatea de a pastra o stare pozitiva, muncind din greu pentru visele tale. Prin urmare, daca vei incerca, mergi pana la sfarsit. In caz contrar, nu are rost sa incepei.

6. REACTIA NEGATIVA A ALTOR PERSOANE NU ESTE PROBLEMA TA

Asigura-te ca atunci cand raul te inconjoara, zambesti! Cand alti oameni spun lucruri rele despre tine, continua sa fii tu insuti. Nu permite nimanui sa te schimbe.

7. CE SE VA INTAMPLA SE VA INTAMPLA

Castigi putere atunci cand refuzi sa te plangi si incepi sa zambesti, sa-ti apreciezi viata. Exista binecuvantari ascunse in fiecare lupta pe care o ai, dar trebuie sa fii gata sa iti deschizi inima si mintea. Nu poti face lucrurile sa se intample, poti doar sa incerci!

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *