Cunoscutul astrolog Camelia Patrascanu a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana aceasta.

Sa luam fiecre zodie in parte:

HOROSCOP BERBEC. Au sansa, mai ales de miercuri, sa castige bani. Toata saptamana e de munca. Discutii, dispute, negocieri, tot felul de dezbateri. In weekend vor avea sentimentul ca unii vor sa-i speculeze.

HOROSCOP TAUR. Energie, atentie, vigilenta, au idei grozave, au nevoie si de un cadru administrativ pentru a le duce la bun sfarsit, scrie fabricatinromania.info

HOROSCOP GEMENI. E o saptamana cu mult ajutor din partea altora. Poate fi vorba de un cadou, de o solutie, de o recomandare. Lucrurile decurg minunat.

HOROSCOP RAC. O saptamana bazata pe prieteni, relatii, sanse pe care viata le creeaza special pentru ei. Sunt inspirati de oamenii din jur.

HOROSCOP LEU. O saptamana de autoritate profesionala, reputatie, prestigiu, lucruri pe care si le doresc in acest moment. Sunt rasplatiti pentru oforturile lor.

HOROSCOP FECIOARA. Gandesc mult si practic in aceasta saptamana. Unele simt nevoia sa se specializeze intr-un anumit domeniu.

HOROSCOP BALANTA. Sunt foarte atente la ce fac altii. Au discutii in familie legate de proiecte care implica cheltuieli. Reusesc sa-si transmita ideile.

HOROSCOP SCORPION. Colaboreaza foarte bine si orice succes au se bazeaza pe colaborare sau receptivitatea altora pe talentele lor. Au fler in afaceri, trebuie sa-si asculte intuitia. Rezolva multe probleme, muncesc, iar talentele lor ii scuteste de multe nejunsuri.

HOROSCOP SAGETATOR. Muncesc mult, dar le place si s-ar putea sa schimbe ceva. Unii schimba atitudinea, altii schimba jobul. Trebuie sa fie atenti la asa-zisii prieteni.

HOROSCOP CAPRICORN. Sunt foarte creativi si isi doresc libertate si timp liber. E o saptamana a muncii si e posibil sa vina cu idei originale.

HOROSCOP VARSATOR. Sunt foarte centrati pe propriile lor calitati, au multe lucruri de facut. Trebuie sa duca la bun sfarsit un proiect.

HOROSCOP PESTI. Multe discutii. Isi pun in valoare ideile sub ghidarea unei persoane cu multa experienta. O saptamana si de studiu practic.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *