Vara este anotimpul vacantelor, al noptilor pierdute si al distractiei absolute. Vremea frumoasa te face sa vrei sa iesi din casa si sa cunosti oameni noi.

De aici mai este doar un pas pana la a lega povesti de dragoste de neuitat, patimase, fierbinti, istovitoare, scrie divahair.ro.

Doi nativi ai zodiacului vor avea parte de cea mai frumoasa poveste de dragoste in aceasta vara. Se vor completa reciproc, iar astrele vor fi de partea lor. Iata care sunt porumbeii zodiacului in lunile cele mai fierbinti ale anului 2019.

Scorpionul si Balanta vor gasi armonia impreuna

Balanta va fi atrasa iremediabil de pasiunea si devotamentul Scorpionului. Firi puternice, amandoi vor incerca sa se descopere si sa ajunga la inima celuilalt. Inclinatia catre misticism a Scorpionului va fascina Balanta, care isi va gasi echilibrul langa acest nativ. In preajma lui se va simti protejata, admirata si rasfatata. Va invata ce inseamna loialitatea, rabdarea si stabilitatea.

Va gasi, in sfarsit, un partener cu care sa comunice si care o va ajuta sa se deschida. Totusi, va trebui sa impuna niste limite, deoarece Scorpionul este extrem de gelos si posesiv. Relatia va fi guvernata de pace, deoarece Scorpionul va gasi alaturi de Balanta armonia care ii calmeaza haosul interior. Va invata sa fie mai iubitor, mai deschis si sa-si arate emotiile. Relatia lor va fi pasionala, dar calma, fara nelinisti si suspiciuni. Scorpionul isi va exploata partea creativa alaturi de Balanta.

Impreuna vor participa la cursuri si ateliere creative, care ii vor apropia si mai mult. Vor dori sa petreaca fiecare moment impreuna, fiind fascinati de personalitatea celuilalt. Scorpionul va deveni o persoana mai calma, mai romantica, in timp ce Balanta va invata sa fie puternica si sa ia decizii ferme.

Legatura ar putea fi de durata daca sunt trecute cu vederea mici defecte. Nevoia permanenta de atentie a Balantei s-ar putea sa nu fie mereu pe placul Scorpionului, care de multe ori cauta singuratatea si izolarea. Nici Balanta nu va privi cu ochi buni posesivitatea Scorpionului, dar aceste aspecte pot fi discutate si remediate. Gustul comun pentru frumos, spiritul de aventura si nevoia de a avea un partener alaturi la bine si la greu vor suda acest cuplu care nu doar ca va avea o vara de vis, dar daca cei doi isi doresc asta cu adevarat, va trece proba timpului.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *