Orice femeie vrea să arate bine la orice vârstă, iar pentru asta suntem în stare de multe sacrificii, nu-i așa? Iată ce spun psihologii că trebuie să faceți ca să fiți proaspătă mereu.

Acceptați cu admirație orice compliment

Știați că o privire plină de admirație stârnește mereu emoții pozitive? Așa cum spun psihologii, și ar fi foarte bine dacă i-am băga în seamă. Așa că nu ratați nici o ocazie să acceptați cu admirație orice compliment primiți, iar la rândul vostru admirați-vă soțul și creați-i o imagine mult mai luminoasă.

O relație frumoasă este aceea în care ieșiți din rutină. De asemenea, spun oamenii de afaceri, este foarte important doamnelor, să învățați să zâmbiți, pentru că vă va întineri cu mulți ani. Și studiile au dovedit acest lucru. Ce-ar fi dacă v-ați comporta la un moment dat ca un copil? Dacă ați alerga și v-ați juca? Ce se va întâmpla în urma acestui comportament?

Vă veți schimba viața în bine. În plus, este foarte important dacă v-ați dezvolta potențialul intelectual ori de câte ori aveți nevoie și ați îndepărta limitele care există în creierul vostru.

Felicia Iederă

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *