Desi vara 2019 este considerata, din punct de vedere astrologic, o perioada favorabila, acest lucru nu este valabil pentru toti nativii. Exista o zodie carora vara ii va aduce ghinioane si suferinta. Este important ca nativii loviti de suferinta sa devina responsabili si sa-si invete lectia oferita de karma. Cei mai ghinionisti nativi vor fi cei nascuti sub semnul Pestilor.

Pestii vor avea o lectie dura de invatat

Cei nascuti in zodia Pesti vor avea parte de schimbari care le vor aduce suferinta si pe care vor trebui sa invete sa le gestioneze. Marte va tranzita casa introspectiei, a secretelor si a subconstientului, asa ca nativii nascuti sub acest semn vor fi pusi in fata unor procese de constiinta. Se vor gandi intens ce i-a determinat sa ia anumite decizii si de ce s-a ajuns in aceasta situatie, scrie divahair.ro

Vor fi obligati sa se maturizeze si sa repare greselile trecutului. Firi sensibile si emotive, vor dramatiza situatia in care se afla si vor incerca sa dea vina pe altii pentru problemele lor. Pe plan amoros, Pestii vor avea un soc care le va frange inima, dar care va fi doar o consecinta fireasca a faptelor lor.

Este momentul sa invete sa nu mai depinda de partener si sa-si afirme independenta. Suferinta le va afecta si sistemul imunitar, asa ca nativii vor fi predispusi bolilor. Depinde doar de ei sa se ridice si sa iasa din situatia pe care singuri si-au creat-o. Este momentul sa invete ca sunt persoane puternice, ca trebuie sa o ia de la capat si ca sunt stapanii propriului destin.

Cand vor invata aceasta lectie karmica, lucrurile se vor indrepta pentru ei. Vor renaste si vor invata ca totul este o lectie pentru a atinge desavarsirea spirituala. Trebuie doar sa nu se lase coplesiti de necazuri si sa iasa din starea de victimizare, pentru a actiona spre binele lor. Vor fi nevoiti sa ia decizii ferme si sa puna piciorul in prag. Vor fi tentati sa cada in capcana viciilor, dar acest lucru doar le va afecta starea.

Nu trebuie sa cada in capcana disperarii, ci sa lupte cu propriii monstri. Este recomandat sa se trezeasca la realitate. Depinde doar de ei sa iasa din situatia pe care ei insisi au creat-o si sa-si invete lectia.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *