La 36 de ani, Lora este una din cele mai de succes artiste si nu ii lipseste nimic, dar lucrurile nu au fost dintotdeauna atat de roz. Vedeta a cunoscut problemele, lipsurile materiale, dezamagirile in dragoste, barfele si fricile, iar copilaria ei nu a fost una rasfatata, din contra, a avut mari probleme cu banii.

Lora are 36 de ani si, cel putin aparent, nu-i lipseste nimic. Scoate hit dupa hit si prezinta alaturi de Cove emisiunea ‘Vorebse Lumea’, in locul Adelei Popescu, aflata in concediu de maternitate. Are acces la ultimele tendinte si se poate spune ca este o rasfatata a sortii, care isi permite sa investeasca, de pe urma concertelor numeroase, in tot soiul de cochetarii feminine.

Lora, despre problemele financiare si complexele fizice

Ce nu stiu multi e ca Lora a suferit multa vreme din cauza lipsurilor financiare, artista neavand acea copilarie idilica, lipsita de griji. ‘Mare parte din viata mea, problemele financiare erau o normalitate si mi-am promis ca n-o sa mai ajung niciodata in situatia asta. Nu doar pentru mine, ci si pentru familie si cei dragi. Nu-mi place sa arunc cu banii si din acest motiv, sunt atenta la raportul calitate-pret’, a declarat Lora cu sinceritate in interviul acordat revistei VIVA.ro’, editia de mai’.

Pe langa probleme de ordin financiar, adolescenta frumoasei blonde a venit, oricat de greu de crezut ar parea, la pachet cu numeroase complexe fizice, in ciuda faptului ca nu a dus lipsa atentiei din partea barbatilor. ‘ Nu-mi amintesc sa fi avut vreo perioada in viata, in care sa duc lipsa de atentie din partea baietilor si nu neaparat pentru ca eram frumoasa, ci pentru ca eram sociabila, haioasa, cantam frumos si eram ‘a great kisser’. Complexele au venit din cauza fetelor si erau legate de felul in care ma imbracam, pentru ca aveam maximum cinci optiuni. Asta era situatia atunci si ma bucur ca am trait-o.’

Concluzia Lorei a fost, ca, in ciuda piedicilor, complexelor si neajunsurilor, talentul a fost mai vocal decat orice: ‘Mi-a placut intotdeauna privirea celor care m-au subestimat in momentul in care incepeam sa cant sau sa spun ceva intr-un mod la care ei nu se asteptau. Intotdeauna am stiut ca la un moment dat se va trage linie si faptele unui om vor cantari mai mult decat perceptiile superficiale.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *