Rona Harner a trecut inca de la inceputul acestui an prin momente mai putin placute. Cantareata a fost operata de urgenta dupa ce a acuzat dureri puternice. Iata ca si acum este sub tratament.

Rona Hartner, in varsta de 46 de ani, a fost operata in luna februarie, in Romania, dupa ce a ajuns de urgenta la spital acuzand dureri puternice. Atunci i-a fost indepartata o tum oare de la colon, ulterior fiind, din nou, operata in Franta, acolo unde se afla si in acest moment pentru continuarea tratamentului cu chim ioterapie, scrie viva.ro.

Se pare ca vedeta are o stare de spirit foarte buna: „Buna ziua, tuturor! Sunt in Paris, sunt la o biserica romaneasca, greco-catolica, care a facut o troita, intr-un anume stil, un loc pentru Fecioara Maria. Este parohia greco-catolica romana Sfantul Gheorghe din Paris, un loc care de 70 de ani primeste credinciosii, greco-catolicii romani, si nu numai, care pe timpul persecutiei veneau sa se reculeaga, sa fie un semn al prezentei romanesti in capitala Frantei”, a spus Rona Hartner pe Facebook.

Cu toate ma merge la medic, cantareata este foarte activa din punct de vedere profesional, ea insa urca pe scena si canta in fata fanilor.

Rona Hartner s-a filmat in timpul sedintei de chim ioterapie, dupa operatie!

Pe 25 februarie, Rona Hartner era operata de urgenta dupa ce ii fusese depistata o tum ora mal igna la colon. Acum, artista face chim ioterapie, procedura cu privire la care a vrut sa-si tina fanii la curent, ceea ce si facut. Rona Hartner s-a filmat in timpul primei sedinte de chim ioterapie si a facut totul public!

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *