Indragitul interpret Fuego, pe numele sau real Paul Surugiu, a transmis un mesaj pentru cei care il critica.

De-a lungul vremii, artistul s-a confruntat cu multe comentarii rautacioase, insa acum a decis sa le raspunda criticilor sai, prin intermediul unei scrisori. Iata ce le transmite artistul celor care nu il plac, scrie fanatik.ro.

Scrisoarea lui Fuego pentru criticii sai

Stiu. Nu sunt pe placul vostru. Muzica mea, desi diversa, nu reuseste sa ajunga printre preferintele voastre. Emisiunile, spectacolele, picturile si toate proiectele mele va lasa reci, indiferenti si nu reusiti sa empatizati in niciun fel cu ceea ce fac eu. Respect asta, ba mai mult decat atat, ii apreciez pe oamenii care nu fac sau spun lucruri din complezenta doar ca sa dea bine. Ii stimez enorm pe cei care au gusturi definite si principii clare, venind mereu cu argumente atunci cand nu le place ceva. Stiu si e firesc sa nu fim iubiti de toti cei care ne-nconjoara. Ar fi plictisitor sa fie asa.

Eu nu mi-am dorit niciodata sa sufoc pe cineva, sa intru cu forta acolo unde usile sunt inchise. Nu vreau sa fiu unanim aplaudat si-mi convine sa existe si public pentru care mai am mult de lucru sau in fata caruia nu am reusit sa ma ridic la anumite „standarde“. Asta nu da nimanui dreptul, in schimb, sa arunce cu noroi, sa jigneasca si sa faca tot posibilul sa minimalizeze munca si daruirea unui artist, a unui om care apare cu drag si cu sufletul deschis in fata publicului, oricare-ar fi acesta.

Nu vreau sa ma iubiti sau sa-mi ascultati muzica. Vreau, totusi, nu doar pentru mine, ci si pentru multi dintre colegii mei, sa aratati respect si decenta. Nu e greu sa spui ca nu-ti place ceva sau cineva, cu un set de argumente, cu vorbe decente si cu un dram de ratiune. Cand toate acestea lipsesc, orice demers de a epata, cu orice pret, de a fi interesant si spiritual si a iesi in fata, e lipsit de inteligenta si, in cele din urma, poate fi calificat ca fiind o forma, asa, pe departe, de proasta crestere. E usor sa vorbesti, mai greu e sa construiesti, sa faci bine, sa te daruiesti.

Trambitati mereu ca am un public imbatranit. Sunteti vesnici, dragii mei? Comercialul isi va pierde la un moment dat din stralucire, iar amintirile, emotiile, experientele si problemele vor face cumva ca si preferintele muzicale sa fie altele, in ani, rezonand cu un alt tip de mesaj, mai puternic. Oricum principiul acesta, legat de publicul in varsta, este iesit din calcul. Nu cer nimanui buletinul la intrarea in sala, iar scopul unui artist nu este acela de a se adresa doar unei anumite categorii de public.

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *