Cum mai arata ”Dadaca” Fran, care a facut sa rada milioane de telespectatori la nivel mondial! Era o bruneta focoasa, avea o voce inconfundabila, un ras molipsitor, iar picioarele sale erau perfecte! Si ii placea sa le expuna in fiecare episod al celebrului serial de comedie The Nanny (Dadaca).

 

 

Cum arata Dadaca, la 61 de ani

Vorbim despre actrita Fran Drescher, cea care a dat viata si culoare personajului Nanny Fran (Dadaca Fran). Ajunsa acum la varsta de 61 de ani, actrita se lupta sa duca celebra productie pe Brodway, scrie CNN. Mai mult, se pare ca celebrul serial ar putea reveni pe micile ecrane, iar Fran Drescher va face parte din noul proiect, scrie fanatik.ro.

 

 

„Peter (Marc Jacobson) si cu mine lucram la un proiect legat de ”Nanny”, care este foarte mare, de care cred ca fanii vor fi incantati”, a declarat Fran Drescher.

”Dadaca” are o poveste de viata impresionanta! In plus, are origini in Romania!

Actrita americana Fran Drescher este cunoscuta in intreaga lume gratie serialului de mare succes „Dadaca”, iar rasul sau zgomotos si vocea nazala au facut-o din ea o adevarata vedeta internationala. Nu multi stiu asta, dar actrita ajunsa acum la varsta de 61 de ani are origini romanesti! Parintii ei erau evrei din Europa de Est, iar strabunica ei provenea chiar din Focsani.

 

 

Actrita Fran Drescher a trecut prin multe in viata ei. Dupa un mariaj de 20 de ani cu iubitul ei din liceu, acesta i-a marturisit ca este gay. Fran Drescher si Marc Peter Jacobson s-au despartit, dar tot raul, spre bine! Scenariul serialului este bazat pe propria experienta de viata a actritei si a fostului ei sot, Marc Peter Jacobson, cei doi fiind responsabili si pentru crearea povestii serialului „Dadaca”. Actrita a fost violata in timpul unui jaf care a avut loc la locuinta sa, iar sotul sau a fost obligat sa priveasca!

In anul 2000, actrita a fost diagnosticata cu cancer uterin, dar din fericire a reusit sa treaca peste problemele de sanatate si sa revina pe platourile de filmare. In tot acest timp, alaturi i-a fost fostul sot, cu care a ramas foarte buna prietena.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *