Acest test este extrem de simplu si de usor de facut.

Uita-te la imagine si asculta-ti vocea interioara. Alege copacul care simti ca te reprezinta cel mai bine. Copacul preferat iti va dezvalui de ce vei avea parte in viitor:

COPACUL 1. Esti o persoana responsabila si calma. In viitorul apropiat vei avea parte de situatii care te vor provoca sa fii mai determinat si mai focusat pentru a obtine ceea ce iti doresti, scrie stiriactuale.net.

COPACUL 2. Esti o persoana determinata si muncitoare. In viitor vei invata sa pretuiesti mai mult lumea din jurul tau si sa renunti sa mai stai peste program pentru a petrece timp alaturi de cei dragi.

COPACUL 3. Esti o persoana care iubeste sa se dezvolte in permanenta intelectual. Vei invata in viitor sa asculti si parerea celorlati, fara a ii mai critica sau blama.

COPACUL 4. Esti o persoana sensibila si creativa. Vei avea parte in viitor de situatii care te vor invata sa respecti si parerile celorlalti, pentru a nu ajunge la conflicte.

COPACUL 5. Esti o persoana foarte muncitoare. Vei trece prin situatii care iti vor arata ca in viata sunt si alte lucruri care iti pot oferi placere, pe langa munca. Vei cunoaste persoane care te vor deconecta de la rutina zilnica.

COPACUL 6. Esti o persoana visatoare, dar foarte stricta. Vei avea parte de situatii care te vor schimba putin si vei ajunge sa renunti la reguli, sa traiesti clipa mai des si sa fii pur si simplu spontan.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *