Ai nevoie de o friptură cu totul senzațională, al cărei gust să fie inconfundabil? Și nu ai nevoie de mare pregătire. Trebuie doar să ai ingredientele necesare.

Mod de preparare

Pentru a obține friptura de ied, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

pulpele iedului,

coaste,

2 cepe roșii,

6-8 căței de usturoi,

1 măr mare sau 2 mai mici,

puțin ulei,

1 cană cu vi n alb,

1/2 cană cu apă,

sare, piper, cimbru uscat.

Puneți ulei pe fundul tăvii, apoi puneți carnea de ied, după ce ați condimentat cu sare, piper, cimbru uscat.

Pentru un gust desăvârșit, puneți felii de mere printre bucățile de carne, cățeii de usturoi tăiați în jumătate pe lungime și felii de ceapă.

Turnați vi nul și apa și acoperiți cu o folie de staniol.

Introduceți la cuptor și stropiți din când în când cu sucul din tavă. Luați folia și lăsați să se rumenească. Pentru un plus de savoare, mâncați alături de o salată verde cu multă lămâie.

Felicia Iederă

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *