Vrei să-ți strălucească casa de Paște? Atunci trebuie să ști ce soluții să folosești. Îți oferim cele mai bune metode 100% naturale, pentru a-ți curăța locuința. Suntem convinși că vei fi mulțumită de rezultat.

Curăță geamurile cu oțet, lămâie și glicerină

Nu arunca cu banii pe tot felul de soluții de curățat geamuri pline de chimicale. Ai acum la îndemână un amestec de apă călduță (750 ml) și 25 ml oțet alb. Pune totul într-un vaporizator, pulverizează pe geam și șterge cu o cârpă moale.

Pe lângă faptul că geamurile vor străluci, insectele vor pleca din casa ta. Definitiv. De asemenea, poți folosi combinația dintre apă caldă și lămâie. Amestecă și pune într-un vaporizator, pulverizează pe geamuri și freacă bine.

Pentru ca geamurile să nu se aburească, pune câteva picături de glicerină pe un ciorap și freacă bine cu el. vei constata că praful nu se va mai așeza pe geam.

Tot cu ajutorul glicerinei poți să înlături praful de pe mobilă. Pune un litru de apă într-un castron, adaugă o lingură cu glicerină și amestecă. Înmoaie apoi un burețel, lasă câteva minute, stoarce-l bine și șterge mobila.

Felicia Iederă

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *