Bucataria este locul care se murdareste cel mai des si care necesita un timp indelungat pentru a fi curatat.

Este foarte important ca acest spatiu sa fie tot timpul curat pentru a nu exista situatii in care bacteriile sa se raspandeasca in casa si de acolo sa ajunga in organism, cauzand probleme grave de sanatate, scrie www.avantaje.ro

Grasimea este principalul inamic din bucatarie si cateodata pare aproape imposibil sa scapam de ea. Aceasta se depune cel mai des pe dulapurile din bucatarie, chiar daca ele sunt curatate in mod constant.

Foarte multe persoane incearca sa elimine aceasta grasime folosind apa si detergentul de vase, insa acest amestesc nu este suficient pentru a scapa de pete.

Chiar daca pe piata se gasesc foarte multe solutii care promit sa elimine grasimea in totalitate, acestea pot costa destul de mult.

Daca nu vrei sa dai o avere pe produsele de curatenie, poti prepara in casa un amestec care reuseste sa distruga petele de grasime in totalitate, potrivit frugallyblonde.com.

Uite de ce ai nevoie pentru a prepara o solutie care sa te scape de grasimea depusa pe dulapurile din bucatarie:

1 lingura de bicarbonat

o jumatate de lingura de detergent de vase

o jumatate de lingura de apa

Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci aceste ingrediente pana se transforma intr-o pasta. Apoi, cu ajutorul unei lavete, aplica solutia pe zone in care exista petele de grasime si freaca suprafata folosind miscari circulare.

Este important sa testezi aceasta solutie inainte de a o aplica pe suprafetele pe care doresti sa le cureti si asta pentru a nu afecta textura acestora. Acest amestec poate fi folosit si pentru curatarea altor zone cu probleme din casa, spre exemplu baia.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *