Atat Meghan Markle, cat si Kate Middleton, desi au stiluri vestimentare diferite, au apelat la acelasi truc in perioada sarcinii pentru a parea mai slabe. Iata cat de simplu este sa arati bine chiar si in ultimul trimestru de sarcina!

Desi eticheta regala britanica impune un anumit stil vestimentar, Meghan Markle si Kate Middleton au gasit de-a lungul timpului mici artificii pentru a arata cool sau fresh, indiferent care a fost dress-code-ul evenimentului la care participau.

Adevarata provocare a intervenit insa in perioada sarcinii, iar in privinta asta Ducesa de Cambridge este veterana, Kate avand deja trei copii.

La finele acestei luni, Meghan Markle, sotia Printului Harry va deveni si ea mama, astfel incat s-a confruntat cu aceleasi probleme de ordin vestimentar… Iar asta pentru ca orice femeie insarcinata, oricat de supla ar fi, daca nu isi alege bine tinutele, poate parea mult mai mare decat este, in special in ultimul trimestru de sarcina.

Si cum singurele deranjate de acest aspect sunt chiar viitoarele mamici, pentru moralul lor un outfit care sa le avantajeze e un must have, sustine viva.ro.

Rochiile deasupra genunchiului subtiaza silueta

Cu atat mai mult cu cat ambele ducese au purtat pantofi cu toc inalt in perioada sarcinii, a fost nevoie de niste tinute care sa nu le scoata in evidenta siluetele vizibil rotunjite. Meghan Markle, cel putin, nu a purtat niciodata rochii pentru femei insarcinate, Ducesa de Sussex preferand sa ii fie adaptate modele obisnuite dupa dimensiunile actuale.

Care este atunci trucul la care au apelat Meghan si Kate? Nimic mai simplu si total la indemana oricarei femei, indiferent de situatia financiara: rochiile purtate putin deasupra genunchiului! Acestea alungesc picioarele si, evident, distrag atentia din zona abdomenului, facand orice femeie insarcinata sa para mai slaba. La acest artificiu au apelat atat Meghan Markle, cat si Kate Middleon, ambele purtand rochii care le dezveleau genunchii si pantofi stiletto chiar si in ultima luna de sarcina.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *