Meghan Markle și prințul Harry numără zilele până vor deveni părinți. Pentru că are un părinte cu origini americane, micuțul va fi eligibil atât pentru cetățenie americană cât și dublă cetățenie. De asemenea, acesta va fi primul copil mulatru din istoria Casei Regale.

Se va naște acasă?

În ceea ce o privește pe mămică, aceasta a declarat cu câțiva ani în urmă în revista Elle că, „Deși moștenirea mea mixtă a creat o zonă gri în ceea ce privește modul în care mă identific, fiind cu câte un picior în ambele tabere, am ajuns în timp să îmbrățișez acest aspect.

Să spun cine spun, să dezvălui tututuror de unde vin, și să cu voce tare și mândrie că sunt o femeie mulatră puternică”. Dacă printesa Diana și Kate Middleton au născut la o maternitate din Londra, Meghan ia în calcul o nașere acasă, cu ajutorul moaștelor sau la un spital din apropierea locuinței, însă acest lucru nu a fost încă confirmat oficial.

În ceea ce privește numele celui mic, desi printre favorite se numără pentru fetițe Victoria, Diana sau Alice iar pentru băieți Albert, Philip sau Arthur, se pare că Meghan și Harry nu vor alege calea tradiției.

Felicia Iederă

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *