Pe tot parcursul procesului de învățare, cunoaștere și înțelegere, vom ajunge, într-un anumit moment, la unele trăsături care ar putea fi dificil de acceptat.

Această latură mai umbrită a personalității noastre este, de asemenea, cunoscută sub numele de Shadow Self.

Această parte a minții noastre inconștiente se spune că este compusă din instincte, impulsuri, temeri, dorințe și idei reprimate.

Aceste trăsături, văzute ca „trăsăturile noastre umbrite”, rămân ascunse în adâncurile minții noastre inconștiente; totuși, ele continuă să joace un rol semnificativ în deciziile pe care le luăm în viața noastră, de zi cu zi.

Ești interesat ce se ascunde în sinele tău umbrit? Fă acest test pentru a afla!

Ce Vezi Prima Dată În Această Imagine?

 

 

Dacă Ai Văzut Un Urs: Ești Condus De Inima Ta!

 

 

Dacă primul lucru pe care l-ai văzut în imagine a fost figura ursului, atunci dorința ta de a face bine este mereu înfricoșătoare. Luptele tale interioare pot fi profund înrădăcinate în inima ta, împiedicându-te să iei orice decizie emoțională.

Dacă Ai Văzut Muntele: Ești condus de Gândurile Tale!

 

 

Dacă primul lucru care ți-a atras atenția este muntele, este un semn că ești o lucrare în desfășurare. Pentru alchimiști, muntele simbolizează „Drumul Adepților”. Acesta este un drum dificil, care necesită eforturi mari pentru a urca în vârf. Nu îți este frică de muncă, dar pui cariera înaintea vieții tale personale.

Te vei epuiza!

Suprafața unui munte este un loc singuratic, care este reprezentativ pentru modul în care îți vezi viața. Ai construit ziduri mari în jurul inimii tale, iar acest lucru se datorează faptului că te-ai convins că nimeni altcineva nu te-ar putea înțelege.

Dacă Ai Văzut Copacii: Ești Condus De Spiritul Tău!

 

 

Dacă primul aspect al acestei imagini care ți s-a dovedit a fi atrăgător este pădurea cu copaci, atunci ești foarte sociabil, chiar dacă nu-ți pasă să o recunoști. La fel ca rădăcinile interconectate ale copacilor într-o pădure, dorința ta este de a construi o legătură cu toată lumea cu care te-ai conectat în viața ta – familia, prietenii, colegii, etc.

Ești un individ foarte emoțional; cu toate acestea, te poți simți ca și cum ar trebui să ascunzi aceste emoții de cei din jurul tău. Nu lăsa trecutul să te afecteze!

Dacă Ai Văzut Luna: Ești Condus De Visele Tale!

 

 

Dacă primul lucru pe care îl vezi este luna, înconjurată de stele, acest lucru poate fi un semn că ești mai profund decât cei care fac acest test. Poți fi comparat cu cei din Lumea Basmelor, ființe magice care au fost atinse de spirite și entități care există în afara propriului tărâm.

Ai o legătură cu forțele mai mari și invizibile din această lume, atât timp cât ești treaz și în visele tale. În timp ce dormi, poți întâlni vise foarte detaliate în timpul cărora ești vizitat de îngeri, zane sau persoane dragi pe care le-ai pierdut. Ele îți aduc un mesaj și este important să le asculți. Aceste mesaje prezintă semnificație în viitorul tău și în viitorul celor din jurul tău, conducându-te spre destinul tău, așa cum este prezis de Univers.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *