Daca e sa-i datoreze cuiva primii pasi in actorie, acela este fratele sau. Augustin Viziru (38 de ani) vorbeste frumos despre Lucian, cel care a lasat balta si muzica si actoria pentru a se dedica altor activitati, mai putin stresante.

Augustin Viziru joaca in cel mai nou film al lui Iura Luncasu – Faci sau Taci, proiect cinematografic in care au fost cooptati si „veterani” intr-ale actoriei precum Monica Birladeanu, dar si debutanti precum Sandra Izbasa si Gica Craioveanu.

 

 

La premiera de gala a peliculei, care a avut loc marti seara la un cinematograf din reteaua Cinema City, Augustin Viziru ne-a povestit cum a debutat el in cinematografie, distribuit tot de Iura Luncasu.

„Imi amintesc perfect, ca si cand ar fi fost ieri, pentru Lacrimi de iubire. Nu stiam la ce sa ma astept, eu acolo am ajuns intamplator. M-a dus frate-miu. Si am intrat intr-o camera separata cu Iura Luncasu, mi-a pus o camera video in fata si mi-a spus: Imagineaza-ti ca sunt o gagica, da-te la ea! Am zis ce-am zis, dupa care am plecat acasa. A doua zi am primit un telefon: Felicitari, ai luat rolul”, spune Augustin Viziru pentru protv.ro.

 

 

Conform scenariului, el trebuia sa apara abia prin episodul 20 si pe la episodul 90 sa moa ra. Numai ca, scenariul s-a schimbat. El nu s-a mai ”stins” in film si a fost pastrat pana la sfarsitul serialului. Actorul spune ca ii datoreaza lui Iura Luncasu intreaga sa cariera.

Augustin recunoaste ca nu a avut niciodata talent la muzica, spre deosebire de fratele lui, care a fost capabil si sa cante, si sa joace in filme.

„Muzica nu e stilul meu. Am incercat, trebuie sa recunosc, de fapt fratele meu a incercat sa-mi faca o trupa. N-am vrut sub nicio forma, dar a insistat, si cand am vazut prima oara caseta cu mine am spart-o si i-am zis ca daca vreodata ma mai pune sa cant… il distrug. Eu nu pot sa cant, dar el poate sa fie actor”, a spus Viziru, dezvaluind ca toata lumea a fost impresionata de prestatia lui din serialul Inima de tigan.

„Toata lumea il percepea ca pe cumintelul industriei si a surprins acolo pe toata lumea”, s-a confesat actorul, dezvaluind ca fratele sau nu mai e interesat de viata publica. Lucian Viziru a urmat traditia familiei, sportul, cu gandul sa o duca mai departe. Lucian s-a retras din lumina reflectoarelor si este antrenor de tenis.

In Faci sau Taci, Augustin Viziru face cuplu cu Levent Sali pentru a oferi cele mai amuzante replici din film.

Levent Sali (stanga), Augustin Viziru si Bogdan Malaele

In pelicula regizata de Iura Luncasu, Viziru este consilier sef al inspectorului sef al IGPR. Din aceasta postura face eforturi disperate sa agate macar una dintre cele sase fete pe care politia si procuratura le antreneaza pentru o misiune de infiltrare in fieful traficantilor de carne vie. Incercarile lui sunt sortite esecului, fiindca fetele sunt atrase de Levent Sali, consilierul consilierului.

„Levent Sali este nepotul meu in film, pentru ca, asa cum se procedeaza la noi de multe ori, tragem nepotii pe langa noi, ii angajam si asa mai departe. Noi suntem comedia in toata povestea asta”, a dezvaluit actorul.

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *